Busra_gunyuzlu 41.1 de sabah adet ağrısı ile uyandım gün boyu devam etti gece de belime vurdu sabahladim gündüz de devam ederken öğlen pembemssi akıntı geldi hala sancılar devam ben ev topla çamaşır yıka bulaşık boşalt vs yapıyorum zaten oturamiyorum yatamıyorum dedim iş yapayım bari 😂 neyse vc çıkma isteği var devamlı ve ikindi de vc girdim tam çıkacakken istemsizce su geldi dedim ben gidiyorum 😂 eşimin gelmesine az zaman vardı annemi de aradım anne babam getirsin bize hastaneye gidelim bı diye neyse geldiler gittik yüzde 75 doğum başlamış 6 cm açıklık dediler beni şak diye aldılar sancı odasına nst de devamlı baktılar 1 1 buçuk saat kadar sonra duş al dediler 15dkka suda durdum çıktım zaten ondan sonra tamamen sancı geldi gene yatağa yattım ıkınma istegi gelince ikin vs falan dediler onsrada ameliyathane ortami oluştu odada yarım saatte dogurursun dediler ben biraz kastım düzensiz ıkınma vs falan oldu ama belki 45 dkka da dogurmusumdur 9 9 buçukta bu işlemler başladıysa 12.10 gece kızım doğdu 😍 ha bu ara da ben devamlı hurma yemiştim yaklaşık 2 3 hafta doğumdan önce