Gulsah1616 Esraustaoglu çatlak için özel bir krem kullanmadım hiç. 14. Haftamda bebek yağı ve vazelin kullanmaya başladım iki ay kullandım sonra havalar ısınınca bıraktım açıkçası. Şuan 34. Hafta ve hiçbirşey kullanmıyorum. Genetik olduğunu söyledi çocuğu kişi. O yüzden bıraktım. Şuan hiç çatlak yok ama hiç ummadığım anda çatlayabilirim 😁
Meltem00 linea nigra deniyor hormonlarla alakalı ve cinsiyetle vs Alakası yoktur bunun koyu tenlılerde daha belirgin olur hala genetıkle cinsiyet ayrımının olduğunu bilmeyen insanların olması İlginc cidden
Sinemmmmm58 Esraustaoglu ibsallah ama ben ilaclarin faydasini gormedim ilkinde bakalm bunda gorurmuyum bilmiyorm
Cagla-91 Esraustaoglu yok o da çıktı kısa bi sure sonra iyice belirginleşti bakalım doğumdan sonra gidecek mi 😂
Zuzuuss Esraustaoglu linea çizgisi hormonların etkisiyle koyulaşıyor merak etme herkeste var hamilelikte belirginleşiyor sadece
Kubradoruk111 Esraustaoglu 13+0 da ilkinde de 12+5 tim.dedim ki bazen yanılma payı oluyo kordon olur bişey olur kesin mi.yüzde yüz dedi 😀 ikisinde de mide bulantısı yaşamadım yani ilkte çok az sabahları ilk uyandığımda gece yatarken bulanırdı üç aya kadr bunda da nerdeyse hiç 🤷🏻♀️