Gulsah94 NESLIHAN_ hahhaha o bendede var elim sürekli orda tutucam sanki 😅 bugün markete gittim bi anda yine baskı geldi elim gidiyordu az kalsın markette olduğumu farkettim 🤦🏻♀️😂😂😂
NESLIHAN_ Ilkayy Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 herkes yaşıyormuş ben erken yaşıyorum sanıyordum 🤭
mommasBoys NESLIHAN_ benim ikinci olmasına rağmen yine de korkuyorum ilkinde hiç böyle bişey yaşamamıştım şimdi ansızın gelecekmiş gibi tetikteyiz😥
NESLIHAN_ mommasBoys benim ilk gebeliğim birde kan uyuşmazlığımız var baya zor şeyler atlattım ağır geçti diyebilirim hamileligim hala da devamkeee😅🥰🙏🤭🙈
mommasBoys NESLIHAN_ çoğu bitti azı kaldı canım az daha sabredicez meleklerimiz kollarımızda Allah’ın izniyle 🥰
Kelebekkannesi NESLIHAN_ benim bebek te kanala girmiş baya aşağıda başı ama öyle sızı sancı kramp oluyor ki sanki başı deil eli orda . Sanki eliyle oyuyor aşağıyı
Merve_0109 NESLIHAN_ 3 gün gerçek sancı olsaydı şimdiye kadar doğurman lazımdı doğuma hazırlıyor vücut kendini dikkat et sancı sıklasınca ve dinlenince bile geçmese 3 dk 5 dk da bir gelirse hemen hastaneye gitt