Yavuzz Tugbaysma bizde 28+5 olduk aşırı gerginlik hissi var karnimda 😊sik idrar a cikma ama sukur iyiyiz sagkikla alırız inslalh kucagimiza
minikkoalammm Tugbaysma 29+0 olduk tuvalete abone oldum 2 dkka da bir insan sıkışır mı 🙈🙈 nadir mide yanmaları ve diş eti problemiyle yola tam gaz devam ediyoruz
Fundacanik Belacivciv 30+3 de biz olduk çok şükür bir şikayetim yok. Sadece vitamin kullandiktan sonra tuvalete sık çıkıyorum
Sblut23 373437 bende 28 oldum. Bebek hareketleri çok mu senin canım ben gün de 3 4 defa hissediyorum bazı günler 2 kere falan çok endişe ediyorum ama doktorum normal diyor 😞
alyaninannesi2 Bende 30+0 oldum sırt ve bel ağrısı çekiyorum beni mahvediyor 😬 bi an önce doğsa diyorum her gün ama sonra doğum aklıma geliyor 😂
Tugbaysma alyaninannesi2 hahaha valla bende artık dog diyorum sonra ilk dogumumu hatırlıyorum oh daha var diyorum shdhdhhd
373437 Sblut23 evet benimde azaldı çok az bende çok korktum doktor korkma bu haftalarda normal azalması dedi
Mervebyr Sblut23 bende 28 deyim benımde sanki azaldı ama az ve sık yiyince yıne hareketlendi maşallah
sunashn50 Tugbaysma 29+1 olduk tuvaleti yatağa taşıycam bu gidişle 😄 birde kaburgalarıma batma hissi olyor bazen onun dışında oğluşum gayet hareketli 😄 rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
kivirciginannesi Tugbaysma 30+0 olduk bu gece. Geçmeyen bir grip var. Covid negatif çıktı ama hapşırmaktan öksürmekten bıktım🤦🏻♀️ Öyle oldukça da idrar kaçırıyorum rezalet😂
373437 Sblut23 aynen cnm ağlamıştım ben hatta bi an kesilince hareketleri 🙈🙈🙈ama büyüdüğü için normalmiş hiç hissetmiyorsan sıkıntı .çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra kontrole gidicez 🙏