Gamzekvr Biz 30.haftadayiz,brokoli olduk🥦🥦😍😍😍 daha dün mercimek kadardık,ah zamaaan nasıl geçiyorsun. Hamileligine doyamayan bir tek ben miyim😂
Miniklimonum Gamzekvr yaaa maşallah size darısı bize olsun o günleri sağlıkla görmek 16+4 Patates 🥔 🤰🌸
Escembir Gamzekvr 00.00 itibari ile 38 hafta bitti 😍 pzt doğum var nasipse dualarınızda bizi unutmayın 🤲💞
Escembir Gamzekvr Amin cümlemizi insaallah 🤲 evet mecburi sezeryan olacak 2 sene önce kasık fıtığından ameliyat olduğum için
Gamzekvr Rabbim kurtarsın canım,sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına inşallah❣️ darısı bizlerin başına inşallah 🙏🏻🙏🏻 Escembir
alyaninannesi2 Gamzekvr bizde 30 olduk bu gece 🥰 bende tam tersi artık doğsun diye bakıyorum 😬 sanırım bel sırt ağrım fazla ondan dolayı zevk alamadım şu hamilelikten.
Gamzekvr Evet insan ara sıra zorluk olunca bir an önce doğsun istiyor. Ben pek sırt ağrısı çekmiyorum açıkçası,çünkü hamileligim yatarak geçiyor 😔 alyaninannesi2
Fasulyeninannesi1 14+5 yazdigima bakmayin onden gittigi icin 16. Hafta civarindayiz 😀 ama uygulamaya gore bir elmayiz 💜
lunam mor_menekse1 inşallah 🤲🏻 tam bitti diyordum ki bu sabah mide bulantısı kusma ile uyandım malesef. Öyle aşırı bulantım kalmadı şükür ama ara ara yokluyor. Sende durumlar nasıl 😊