Ekrem HappyMom hayırlı kandiller inşallah hepimiz bebislerimizi hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🌹🤲
DH_5151 [silindi] merhaba hayırlı kandiller evet faztma aydın doktorum ama ben 6. aydan sora onla devam ettim öncesinde kıbrıstaydık tayin nedeniyle Erzuruma geldik ama benim Kıbrıs’taki doktorum 12 haftalıkken erkek demişti tahmini sorada değişmedi biliyor doktorlar
MerveLtf HappyMom hayırlı kandilleeerrr 🌹 Rabbim bu günün hürmetine evlat hasretiyle yüreği yanan annelerin kucaklarını hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doldursun. Benim gibi doğumuna az kalan anneleri ise hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde tek nefeste kurtarsın. Dualarınızın kabul olması dileği ile… ❤️
thetkc HappyMom Emin misin gördüğünden… Bak içine, göremediklerinde görmek istediklerin…! Her şey O’dur, O’nunladır, O’ndandır ve O’nadır. Günümüz hayr, Mevlit Kandilimiz Nur olsun…
Yagmur555 HappyMom Herkesin kandilini en icten dileklerimle kutlarim.. Dilerim ki şu.mübarek gecede kimin ne sıkıntısı derdi varsa Rabbim yok etsin.. Allahim benim gibi isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ,hamiş annelerimiz sağlikla meleklerine kavuşsun, Allah’ım herkesin yuvasına bolluk bereket huzur versin inşallahh AMİNN
Pervins HappyMom hayırlı kandiller bu akşamın hürmetine rabbim anne olmak isteyen herkesin kucağına boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ba a da inşallah ❤️ yorumumu görenlerde bana ve bebeğime dua edeblrler mi 🙏🏻💚
ZDM Bir arkadasımın annesı covıd yogunbakımda, ona da dua eder mısınız bu mubarek gunde? Hayırlı kandıller🌺