hayatt11 HappyMom bana dua edin bgun adım nazlı bebegimi kaybettim dpgumdan sonra suan 2. gebelgim saglkla kucagıma alayım 🙏🏻🙏🏻
tirtilinannesii Hayırlı Kandiller 🍀Kimin kabul olmasını istediği ne duası varsa bu mübarek günde kabul olması dileğiyle inşALLAH 🤲🏻
Nil1308 Kandilimiz mübarek olsun inşaallah salavatlarımız gönülden dualarımız samimi ve kabul olunanlara karışsın inşaallah 🤲🏼
Deletedmom15262 hayırlı kandiller rabbim, tüm annelere sağlıklı doğumlar, anne olmak isteyenlere de tez vakitte hayırsıyla evlat nasip etsin herkesin yuvasında huzur ve bereket olması dileğiyle 🌹🌹🌹🤲🏻
Ayku6138 HappyMom Bugün Kandiil Bütün Annelerimiz Kandili Mübarek Olsun Anne Olmak İsteyen Bütün Arkadaşlarımızada Allahım Nasip Etsin ❤️🤲🤲
Nessliihhaann Allah ettiğiniz tüm dua ve ibadetler kabul ve makbul eylesin inşallah Hayırlı kandiller 🌸💜
portakalcicegii HappyMom hayırlı kandiller herkese 🤲🏻 rabbim gönlümüzdekilerş hakkımızda hayırlı etsin inşaAllah 🤲🏻🧎♀️
KadersizMelek HappyMom herkese hayırlı kandiller,dualarda birbirimizi unutmayalım inşallah 🤲🏻 Hepimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
PoyrazzBey ftmnr_drgt sınavı geçtim 🥳 çoookkkk teşekkür ederim. Allâh sizden razı olsun inşallah kızınıza da nasip olur🤲🤲🤲
PoyrazzBey Busrra geçtim çok şükür. Çoookk teşekkür ederim Allâh sizin gibi dua eden herkesten binnn razı olsun inşallah.🤲🤲🤲