Yagmurdkc0315 Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.🌹
Ayssee28 Hayırlı kandiller hanımlar kolay doğumlarınız olsun inşallah.Kaç gün içinde bende doğum yapabilirim lütfen dualarınıza beni de katın kolay Doğum yapmam için🙏
NaileCryn HappyMom Hayırlı kandiller güzel anneler Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eğlesin inşallah 🙏❤️
Zehra3443 Kandılimiz mübarek olsunn Mevlamm hayırlı eylesinn yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin anne olmayı isteyen herkese Allahımm en güzel sekılde tattırsın inşAllah kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa gidersin ömrümüzü hayırlı eylesin eşimizle yavrularımızla birliktee hayırlı geceler🥰🌸🤲🏻❤️
Mom_25 HappyMom hayırlı kandiller cicim anneler birbirimize dua edelim🤲🏻 Benden size dua 🤲🏻🤲🏻 Rabbim inşallah en güzel en kolay ve en sağlıklı şekilde hepimize doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Hamile kalmak isteyip de kalamayanlarında Rabbim tez zamanda kucağını doldursun isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻Yazımı okuyanın ne duası varsa hayırlısıyla kabul olsun🤲🏻🤲🏻AMİN…
Hifaefraimm HappyMom rabbim bu kansilin hürmetine hiç kimseyi çaresiz yolsuz bırakmasın evlat isteyene evlat eş isteyene eş iş isteyen iş nasib etsin 🤲🤲
Eriminannesi04 HappyMom rabbim bu güzel günün hürmetine bütün gebe annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebeği olanlara da sağlıklı sıhhatli bebekler büyütsun inşallah hayırlı kandiller olsun bende bır iki diyorum doğuma banada dua edermisiniz ilk gebeliğim ve çok korkuyorum duanızı eksik etmeyin inşallah