Doganseda Rina bence de önemli olan 2 katına artması İNŞALLAH bir birimize güzel haberler veririz🤲🤲🤲☺️❤️
Doganseda Gunesim1 oo baya erken MAŞALLAH ☺️tam olarak nasıl anladınız hamile kaldığınızı belirtileriniz neydi
Gunesim1 Doganseda belirttim yoktu işte. İnternetten Ucuz erken gebelik testi sipariş verdim merak edip denemek istedim pozitif çıktı😀
Gunesim1 Doganseda test buydu. Yorumlarda uğurlu filan yazanlar olmuş görünce bi de gülmüştüm 😀 https://imgyukle.com/i/kxcJPh
Doganseda Zynp4404 şimdi nasılsınız peki halen devam ediyor mu migde bulantiniz bende ara ara oluyo ☺️
Zynp4404 Doganseda 2.trimestır döneminde bitti çok şükür şimdi 3.trimestır dönemindeyiz sadece yolculukta ve kokuya karşı hassasiyette oluyor bulantı ve kusma onun haricinde rahat geçiyor Allah a şükür
Doganseda Gunesim1 sonraları da basladimi peki baya bı iyi denk gelmis ama erken öğrenincede zaman geçmek bilmiyor ☺️
Doganseda Ask34 AMİN canım başka şehirde tek olunca insan cocugunun olmasını daha bı ayrı istiyor İNŞALLAH sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın ❤️🤲🤲☺️
Gunesim1 Doganseda yani işte gebeydim takibe devam ettim😊 çok şükür 36. Haftaya geldik sağlıklı bir şekilde 😊
Gunesim1 Doganseda evet. Fiyatına bakınca beklentim çok düşüktü. Alın deneyin isterseniz eczanede 1 tanesi o fiyata satılıyor 10 adetin fiyatı bu
Doganseda Gunesim1 2 tane test yaptım 4 gün öncesi iki cizgiyi gördüm ama aklımda bulunsun ben ucuz olması iyi olmadığını göstermez bende bu hamileliğimde adetime 3 gün kala 3 TL testle ogrendim İNŞALLAH rabbim sagliklica devamını getirir 🤲☺️
Blueedreamssx Doganseda ilk gebeliğim mi olacak derken anlamadım orayı işte bende sancı vardı ne zaman adet olsam bir hafta erkenden sancılarım başlardı o da öyle oldu
Doganseda Blueedreamssx kusura bakma canım yanlis yazmışım ☺️ilk gebeliğimdeki gibi yine düşük yaşarsam diye korkuyorum
Blueedreamssx Doganseda Anladım canım inşallah yaşamazsın sağ salim allahın izniyle kucağına alırsın🥰