Ilknur911 NesrinGnerYlmaz Vatan 'daki binasında yapılıyor önce kadın doğum doktoruna gidip muayene oldum oda perinatolog doktoruna yönlendirdi
Yesimkose Ilknur911 GokceHasan bezmialem rapor veya çıktı vermiyormuş galiba acaba ileride sorun olur mu mesuliyet kabul etmemeleri gibi
Btlm Kızlar devlet hastanesinde süreç nasıl işliyor? Kadın Doğuma randevu alıyorsun detaylı ultrason yaptırmak istediğini söylüyorsun oda seni yönlendiriyor bu şekilde mi?
baharclk gozdetrkz Bakırköyde randevu yoktu ben baktm 3 aydan snraki gebelere bakılmıyordu şuan olan doktorlarda
Summertime baharclk canım muayene yeri bölümünden Gebe muayene polikliniğini seçersen 3aydan büyük gebeler için randevu çıkıyor.
baharclk Demdem08 Ne kadar sürdü canım güzel anlattılarmı resim cd verdilermi bide eşin girebiliyomu söylermsb ona göre gideyim ucuz diye ilgisiz biyere gtmek istemem
baharclk Pyrzeda Canım acaba ilgide yaptıran yakının bahsettimi sana ne kadar sürmüş güzel anlatmışlarmı eşi girebilmişmi cd yada resim verilmişmi
Pyrzeda baharclk yok canım o konuda bilgim yok malesef hastaneyi arayıp öğrenebilirsin istersen 🤗 kaç haftalıksın bu arada
baharclk Summertime Ama hiç bişey seçmediğinde hepsinin çıkması lazm yani hepsi çıkarken sadece omu çıkmıyor yarın deniyeyim 🤔
Rukiye1997 Bakırköyde radyomar varmış bende çektiricemde iki saat önce aradım 400 lira dediler. Peki bişey sorucam bu banu hanım hangi hastanede kızlar
Seydacan gozdetrkz canım bende oraya gitmek istiyorum gittiğinde beni bilgilendirebilir misin. Randevu aldığında seni usg yönlendiriyorlar mı acaba
gozdetrkz Seydacan valla yarın gidicem 13,20 de randevum ama inş renklidir ve baştan sağma yapmazlar yoksa özele gidicem
Seydacan gozdetrkz hadi bakalım inşallah iyi ilgilenirler bende merak ediyorum yoksa bende özele giderim
Yesimkose Ilknur911 bencede vermeleri gerekir doktorumuza ne gostericez oda bakmak isticektir ama doktoruna da cok iyi diyorlar