2civciv Merhaba arkadaşlar benim mide bulantım 20 ci haftalarda bitmişti 30 haftalikta geri başladı özellikle gece uyurken kusuyorum benim gibi olan varmı zaten zor uyuyorum sağ dön sola dön sonra bide bu şekilde uyanmaktan çok yoruldum bı çaresi varmı
Merveelisa 2civciv Dort ay zaten çektik bide son aylar geri geldi lanet bulantı kusma ben 34 haftaligim beş gündür her sabah kusuyorum ilk zamanlarım gibi nolcak bu halimiz Bilmiyorum
Brokolii 2civciv bende aynı durumdayım 3. Ayda kusmalarım bi anda kesilmişti dünya var derken meğer tatilmiş o ara 30. Haftada tekrar basladı sürekli içim bulanıyor yemek yiyince de geri çıkarıyorum çoğu zaman usandım😞
2civciv Brokolii Bende aynı böyleyim acaba tekmiyim neden oluyor diye düşünmeye başlamıştım normal sanırım ama çok yorucu ya
Brokolii 2civciv maalesef canım doktora da sordum 3. Trimesterda 1.deki bulantılar geri gelebiliyor dedi az kaldı diyip sabretmekten baska çaremiz yok 😞
Ptttssse Fatimka ne lanet bisey ama yapcak bisey yok kizlar az kaldı dayanacaz bebek büyük olunca daha da zorlanıyorum ben Elif6778