acemiannne aynı şeyleri yaşamışız bende hissetmedim gittim ve kalbi durmuştu ben hastanede şoka girdim dondum hatta o an ağlayamıyordum Bile şok etkisinden dolayı.. benimde 29. Hafta ama her türlü acısı çok ağır oluyor İnan bana ben yüzünü dahi gördüm kucağıma dahi aldım böyle sanki 9 ayını tamamlamıs bir bebekti 7 ayla alakası dahi yoktu çok içim yandı . Bir de eve geldik eşyalarını odasını gördüm herkes üzülmeyeyim diye eşyalarını kaldırdı ortadan ultrason resimleri yok oldu. Ben böyle yarım kaldım dedim yeniden tamamlanmaz isem asla kendime gelemeyeceğimi düşündüm açıkçası o yüzden şöyle düşündüm bana önce bir doktor 3 ay korun dedi diğerleri 6 dedi ama sizce mümkünatı var mı ? Benim için yok. Zaten ben şöyle düşünüyorum şu an halen lohusayım 23 gün oldu mesela bugün 40 çıkana kadar zaten ilşki olmuyor benim kanamam da bitti bu arada. 40 dan sonra bir 20 gün de adet olup bitme süresi desem 2 ayı buluyor ameliyattan sonra 2 ay bu şekilde korunmuş oluyorum ardından ilşki olduğunda adet sonrası hemen o ay tutacağının bir netliği yok ilk ay oldu oldu olmadı 3 ayı zaten her türlü bulmuş oluyorum canım benim hesabım bu şekilde ve ben burada birçok post açtım buna dair hep sorular sordum hep bayanlarla konuştuğumuz da ise gerçekten bu şekilde hemen 40 ından sonra hamile kalan mı dersin 40 ın içinde kalan mı dersin ve hiçbir sorun olmadan bebeklerine sağlıkla kavuşmuşlar hamdolsun o yüzden benim fikrim şu yönde Rabbimin taktiridir dilerim ki bu acıyı bir daha ne size ne bana ne bir başkasına yaşatmasın çünkü çok ağırdı benim için acısı hergün ilk gün gibidir geçmez geçmiyor bu evladımı unutamayacağım ama en azından bir kardeşi olduğunda bir nevi de olsa içimin acısını hsfifleteceğine inanıyorum . Ben bu düşüncemi doktorum ile de paylaştım acılı olduğum için düşünceme saygı duydu. Kontrolü altında olacağım. İnsallah bu defa hersey çok güzel olur tek temennim🙏🏻