Oglusununannesii65 Doğumdan sonra lohusalık sonrası yani (40’ınız) çıktıktan sonra geri ne zaman adet gördünüz ? (sütüm yok emzirmiyorum ilaçla kesildi.) Sütüm korumuyor yani.. şu an da lohusayım 22. Günüm.
Defne2 Oglusununannesii65 Geçen sene bende kayıp yaşadım 37.günde görmeye başladım sende kısa zamanda görürsün
Oglusununannesii65 2inciannelik 4 ay mı 😔 ben hemen 40 bitiminden sonra adet görenler varmış sanırım onlardan olmak istiyorum çünkü ben oğlumu kaybettim 29 haftalıkken kalbi durdu bu yüzden 40 ım çıkıp bir kere adet gördükten sonra yeniden bebek düşünüyorum
Busratopuz Oglusununannesii65 benim 40 cıktım 5 gün temiz kaldım adet oldum normale göre daha kısa sürüyor ama. Benim de sütüm az emziriyorum ama sadece emzirmeyle besleyemicegim kadar az oldugu İcin mamada veriyorum emzirme az ve olmadıgınında adet daha erken görüyorsunuz birazda yapıyla alakalı da olabilir tabi benim bebegim 52 günlük adet gördüm
mlksh25 Oglusununannesii65 bebeğinizin olması için illa adet görmenize gerek yok, uzun süre adet görmeyenler olabiliyor ama bebekleri olabiliyor
Sedakra Oglusununannesii65 canım ben ilk doğumumdan sonra adet görmeden tekrar hamile kaldım yani bunun sorun olacağını sanmiyorum
mathildaa Oglusununannesii65 canim tecrubeliler daha iyi bilir ama regl dönüşüne girmeden hamile kalan cok oluyormuş. Basin sagolsun :(
Oglusununannesii65 Nymphadoraa bu kadar sürüyor mu gerçekten ya 😭 doktor tarafından istenilse adet söktürücü yazarlar mı peki ?
Sblut23 Nymphadoraa yani nasıl canım doğumdan sonra kanama oluyor ya bir kaç gün o adet sayılmıyor mu? Benim ilk gebeliğimde kürtaj olmuştum hemen kanamam oldu 10 gün sürmüştü 1 ay sonra tekrar olmuştum doğumda böyle değil mi?
Nymphadoraa Oglusununannesii65 bebeğinizi kaybettiğinizi bilmiyordum başınız sağ olsun. Ben emziriyorum ama yüksek ihtimal o yüzden olmuyorum. Adet söktürücü kısmını bilmiyorum doktorunuza danışsanız o konuyu daha iyi olur
Mrvgzl Oglusununannesii65 Bugün doktorum 1 yıla kadar görmemek normal dedi.Herkesin farklı oluyo doktorunuzun vajinal muayene edip yumurtaları görmesi lazım size bilgi vermesi için 😊
Oglusununannesii65 Nymphadoraa çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Doğrudur olabilir canım öyle yaparım.
Neslihancaglar Ben 40ım bittikten 2 hafta sonra adet gördüm sezeryan olmama rağmen, hiç şaşmadı aksamadı her ay düzenli oldum, şuan oğlum 19 aylık
Oglusununannesii65 mlksh25 yumurtlama olmuyor ama canım o zaman yumurtlama günü olduğunu nasl anlayacağız
cyln_hnm Oglusununannesii65 18.haftada bebeğimi kaybettim doğum yaptım sonra kürtaj oldum üstüne bide .35.gün adet oldum 2 ay sonrada hamile kaldım
Oglusununannesii65 cyln_hnm anladım canım benim çok teşekkür ederim basın sağolsun bu arada bende 22 gün önce kaybettim 29 haftalık oğlumu
Puding cyln_hnm başınız sağ olsun kaybettiğinizi nasıl anladınız ultrason da tesadüfen mı yoksa kanama ağrı falan mı oldu
Sinemmmmm58 Oglusununannesii65 ara ara deneyebilirsiniz cunku 40 inin ustune direk hamile.kalanlar var basiniz saolsun bu arada 😔
mlksh25 Oglusununannesii65 yani cevremde adet olmadım, sütüm koruyor diyip hamile kalan çok insan gördüm, adet olmuyoruz diyip korunmuyorlar sonra hamile kaldılar