Hazella Hanimlar hamile tayti onerileriniz varmi gevsek olsun istemiyorum en azindan bacak kismi sarsin toparlasin ama tabi gobek kismida rahat olsun istiyorum varmidir boyle bi tayt onerilerinizi bekliyorum☺️🙏🏻🙏🏻
Ozge2805 Hazella pentiden aldım resmen aylardır giyiyorum ve 2 günde bir yıkıyorum hala taş gibi ve çok rahat
Ozge2805 Hazella siyah maternity hamile taytı memnun kalacağınıza emin olun o derece güzel Hamilelikten sonra bile alır giyerim ben birtane daha
Ozge2805 Hazella bilemeyeceğim canım onu ben üzerime deneyerek aldım gidip mağazaya denemende fayda var esnek bir yapısı var bu yüzden rahat ben l beden aldım 85 kiloyum hamilelikte 8 kilo aldım sadece
Prhn Penti de hamile taytı diye geçiyor çok rahat ama kalıpları geniş ben 82 kg 30 haftalık ikiz gebeyim xl aldım büyük geldi
S_y_e_94 Lc waıkıkıden aldım mağazasında bulamadım ama internet sitesinden aldım aşırı rahatım bi kaç tane aldım hatta evde de dışarda da rahatlıkla giyiyorum tavsiye ederim. 80 kilo xl aldım basenlerim biraz kalın olduğu için çok rahat oldu.