Merve-bebek Kızım yok ama çok beğendiğim ismi paylaşıyım belki fikir olur Süeda veya süveyda ismini çok çok beğeniyorum 😍
2melek_annesiii Merve-bebek süeda nın anlamı çok güzel ama süveyda güzel değil sağlıkla gelsin bebeğiniz
Nesrin-57 Merve-bebek süveyda ismi dini olarak konulması Uygun değil kalpteki günah kara leke anlamına geliyor yine de siz bilirsiniz
Melikeee0809 Merve-bebek süveydanın anlamına daha önceden araştırdınız mi? Kalp kirliliği demek o yüzden iyice araştırılıp konulmalı isimler 🥰
Prensesannesi27 Kizannesi92 elif ismi aslen erkek ismi olarak geçiyor benim de eşim istiyordu ondan vazgeçtik .. siz bilirsiniz tabii 🌺
sevtapsahintekerek Gizgizgiz kızım olsaydı bende Ova koyacaktım çok güzel isim hayırlı sağlıklı gelsin insallah :)
Kbrakrdg melike14- gördüğüm Kayra lar hep tombiş ama bizimkiler nasıl olacak çok merak ediyorum 🤣 kaç haftalık sınız
melike14- Kbrakrdg ay bende çok merak ediyorum nasıl olacak kilo mu sarışın mı emanet mi göz rengi nasıl çok heyecanlanıyorum zaman geçmiyor gibi 31+1 oldum sizin ki kaç haftalık ☺️
Bilincsizbiranne Ruveydahifa bende hamile olmadan önce istediğim tek isimdi şimdi 6 aylık hamileyim kızımın adı nasipse Ebrar nisa olacak ;)