BabyLoveeee momzilla ben yaptırdım ama İzmirde,413 tlye yaptırdım bence yaptır çünkü bana bu zamana kadar erkek dediler orda kız çıktı😃
Hatice_1326 melike14- 21 aylık oğlum var ismi Ömer , 22 haftalık hamileyim inşallah oğlumuz olacak ismi Hâttâb 😇
Didemmmmm Cile8989 annesi babası çok uslu değilmiş ki çocuğum da olsun😂😂 bir anaokulu öğretmeni olarak diğer isimleri de bildiğim için kader kısmet diyelim😂😂
Arizellam28 melike14- Allah her kese oncelikle saglikli evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin-Amin🤲🏻 Kizim olucak inshAllah ismide Arizella🌹
Aylin_16 Xxxseliiiin canım ben de bu ismi araştırmıştım mitolojide umay bir tanrıça adı olduğu için islamiyette caiz görülmüyor eğer dikkat ediyorsan bilgilendirmek istedim
Aylin_16 melike14- canım kayra mitolojik bir tanrı ismi olduğu için caiz görülmüyor bilgin olsun ben de çok beğenmiştim araştırınca vazgeçtim
Xxxseliiiin Gizemmm01 Umay lina bende Asya lina da düşünmüştüm de daha biz söylemeden kaynanam Asya koyun çok seviyorum dedi diye vazgeçtim 😂😂😂
[silindi] Nilayengn Asla uslu değil 😂😂 Bütün gün peşinde ev topluyorum dolap ve çekmece içleri hep yerlerde 😂 Ben biyeri toplarken o diğer tarafı dağıtıyor çok meraklı herşeyi inceliyor 😂 Ama bi özelliğini çok seviyorum asla pes etmiyor 😊
Nargul_Elinova Oglan ise Karan dusunuyorum kiz ise Alina veya Eva ikisinden Birini insallah Saglikla gelsin🙏🙏🙏🦋