Oğlum 3,5 yaşında Deniz 🌊💙
Kızım 33+1 haftalık Kumsal 🏝💖
Hadi bebiş isimlerini yazalım
Oğlum olacak adı Arel ❣
Kızım olacak Allah’ım nasip ederse ismi Asya Lina olacak 😍✨☺️
melike14- Yiğit Kağan 💙👼🥰
Aliyar👶🏻
melike14- kızım olacak nasipse🙏🏻 Mina🥰
Muaz Ali
Aysegull_t lanetlemis ve haram kılmış derken bir ayet yada hadis ile bu dediğinizi kanıtlayabilir misiniz . Zira şu var ki Peygamber efendimiz bazı isimleri koymamamız gerektiğini buyurmuştur." Sizler kiyâmet günü kendinizin ve babalarinizin adlari ile cagirilirsiniz. Öyle ise cocuklariniza güzel isimler veriniz."buyurmuslardir. (Hadîs-i serîf-Ibn-i mace)
Ve isim konusu caiz ve caiz değil veya mekruh olarak nitelendirilir . Allah haram kılmış lanetlemis diyerek kesin hüküm verebilmek için kanıt lazım lütfen ilminiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Kızım olucak inşaallah,Minel🌸
Allah izin verirse kızımız oluyor 🥰 Serra ismini düşünüyoruz anlamı bolluk bereket, saadet demek sizce güzel mi kulağa hoş geliyor mu 🌸
Havakorkmaz sasece bade cok hos bence ikisi birbirine benziyor telafuzlari beraber kulaga hos gelmiyor o yuzden bence
Melikeedemr çok güzelmiş 😊
Prensesannesi27 hz.yusuf un kızının adı ve tüm sıkıntıları gideren demek
gldn065807 zaten soyadını o veriyor😂 İsmide biz koyalım yani
Ozge_ll Soyadını o veriyor zaten ismini bari annesi koysun👶🏻
Kullanıcı adımdan belli olduğu üzere erkek bebiş bekliyoruz ismi nasipse Yaman olacak
hunilianne içimde kalacağına çok eminim zaten 😒😒 hüma kuşum diye seviyordum ne güzel. Çok ta içime sinmişti
Oğlum olucak ve adını KARAN koyucam inşallah🧿💙🙏🏻Anlamı da çok güzel…
melike14- şükür bizde karar verdik kızımız olucak nasipse hayrunnisa koyucaz liste yapmıştım eşim içinden en çok bunu sevdi ilk bebeğimiz zaten çok hevesliyiz kırmak istemedim ortada buluştuk çoktan güzel oldu bizce hepsi sağlıkla gelsin adıyal güzelll bir ömür yaşasınlar inşallah😊