• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

Oğlum 3,5 yaşında Deniz 🌊💙
Kızım 33+1 haftalık Kumsal 🏝💖

Kızım olacak Allah’ım nasip ederse ismi Asya Lina olacak 😍✨☺️

Aysegull_t lanetlemis ve haram kılmış derken bir ayet yada hadis ile bu dediğinizi kanıtlayabilir misiniz . Zira şu var ki Peygamber efendimiz bazı isimleri koymamamız gerektiğini buyurmuştur." Sizler kiyâmet günü kendinizin ve babalarinizin adlari ile cagirilirsiniz. Öyle ise cocuklariniza güzel isimler veriniz."buyurmuslardir. (Hadîs-i serîf-Ibn-i mace)
Ve isim konusu caiz ve caiz değil veya mekruh olarak nitelendirilir . Allah haram kılmış lanetlemis diyerek kesin hüküm verebilmek için kanıt lazım lütfen ilminiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Allah izin verirse kızımız oluyor 🥰 Serra ismini düşünüyoruz anlamı bolluk bereket, saadet demek sizce güzel mi kulağa hoş geliyor mu 🌸

Kullanıcı adımdan belli olduğu üzere erkek bebiş bekliyoruz ismi nasipse Yaman olacak

hunilianne içimde kalacağına çok eminim zaten 😒😒 hüma kuşum diye seviyordum ne güzel. Çok ta içime sinmişti

Oğlum olucak ve adını KARAN koyucam inşallah🧿💙🙏🏻Anlamı da çok güzel…

melike14- şükür bizde karar verdik kızımız olucak nasipse hayrunnisa koyucaz liste yapmıştım eşim içinden en çok bunu sevdi ilk bebeğimiz zaten çok hevesliyiz kırmak istemedim ortada buluştuk çoktan güzel oldu bizce hepsi sağlıkla gelsin adıyal güzelll bir ömür yaşasınlar inşallah😊