Ayla kibar olcak 🥰🌺 eşimin ve benim son iki harfi 😂
Hadi bebiş isimlerini yazalım
- Düzenlendi
melike14- kız olursa Asel hafsa
Erkek olursa Muhammet Ayaz 🥰♥️💕🙈
Allah nasip ederse BURAK 💙 olacak
melike14- oğlum olacak hayırlısı ile adını yusuf efraim olacak baba oğul ismi🤲🤲🙈
Ensarefe güzel
melike14- Kızım olacak Allah izin verirse kumsal koyacağız ❤️
Mahmut Ekrem ÇAKIR🤗
melike14- Allah izin verir de bebeğimizi sağ salim kucağımıza alabilirsek inşallah ismi Uras Ege olacak🤲🏻 ♥️
melike14- ALPARSLAN 🦁❤️
gldn065807 onu bizde yasadik iki isimde karar kildik benimde oğlum olucak normalde kiz olursa ben oglan olursa esim koyucakti tek isim ben biraz yan cizdim 😂 sonucta biz cekiyoruz çileyi sonuç 🧿mustafa miraç❤️ olucak ismi mustafayı eşim miraçı ben koydum abisinin ismini koydu bende direk aynisi olmasin hem isim hem soyad diye mirac kandilinde ogrenmistim bende miraç ekledim
melike14- oğlumun adı Rüzgar şimdi ise kızımız olacak insallah babası Liya koydu oğlumun adını ben koymustum🥰
- Düzenlendi
gldn065807 2 buçuk yaşında kızım var adı Azra ben koymuştum eşim karışmadı 2. Hamileligim 30+3 buda erkek babası Arda koydu doğmadan hiç karışmadım .😁😁😊💙🧿
Ayaz Efe ❤️Olucak rabbimin izniyle 🤲🤲 sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🤲 son 50 gün ❤️🤰🤰🤰🤰
Ahmed34musab bende öğrenemedim tam olarak😪
Cinsiyet henuz belli degil 16+2 ama kizim olursa Meyra Leyal istiyorum , erkek olursa Ayaz, Zeyd Asaf, Atay isimleri arasinda secemedim henuz💖