UmutsuzPolyanna Gizemis doktor elbette en uygun olanı yazıyordur içmeyince daha kötü oluyor insan mecbur kullanmıştım ben :(
Pambix Gizemis Bunu bende sordum doktoruma .. sutumuz kolostrum yani ilk ağız sütü şeklinde geldiği için henüz bebeğe etki edecek kadar süt olmadığı için zararı yok dedi..zaten hamilelikte bile kullanılabilen uygun olan antibiyotik veriliyor.
Gizemis harikaanne Deletedmom93428 @UmutsuzPolyanna Kızlar bişey daha sorcam size. Sezeryan sonrası karnımdaki gaz olayları bitmiyor. Gaz cıkıyor ama büyük tuvaletimi hala yapamadım yani hastanedeyken lavman yaptılar ama eve geldim ıkınamıyorumda . Dikişler acıdığı için. 😔😔 napıcam ya bu büyük tuvalet işini 😅
harikaanne Gizemis gaz çıkıyorsa sıkıntı yok. Bol lifli şeyler ye canım kayısı kuru dut veya yoğurt, kefirde olabilir. Elbet çıkıcan tuvalete bi yere kadar orda durcak 😜🔫
Rabia64 Gizemis önce bol su iç komposto kuru kayısı dene daha da olmazsa sakın ikinma basur oluyo o daha fena ben eczaneden duphalac surup almıştım onu kullandım o diskiyi yumusatiyo ve bağırsakları düzenliyor
Cicilibicili Gizemis ben neredeyse mastit yüzünden 1 ay kullanmıştım. Kullanabileceğiniz antibiyotikleri yazıyorlar merak etmeyin
Cicilibicili Gizemis doktorunuza sorun bu dediğimi mutlaka. Benim doktorum antibiyotik kullanırken bu yüzden bana probiyotik de kullandırmıştı. Bebeği ishal yapabiliyor çünkü kullandığımızdan ötürü. Bildiğim etkisi sadece bu