Emine_ozgur Her kadının yaşadığı bir durum biliyorum. Bende yaşıyorum çatlak ve kaşıntıyı. Sizler neler yapıyorsunuz. Merak ettm hanımlar🙈😊
Hilal-95 Emine_ozgur sarı kantaron yağı🙏🏻 Karnımda hiç çatlak olmadı popısımde oldu bıraz ama kaşımtı felan hiç yok
Asli0611 Emine_ozgur ben hiç kaşınmadan çatladım 🤷🏻♀️ Varsa kaderinde çatlayacaksın sadece yağlarla kuru kalmasını önce o kadar
Yenianneadayi2208 Emine_ozgur hindistan cevizi yağı kullanıyorum.ilk hamileliğimde olmadı ama bunda 29. Hafta itibariyle çatlamaya başladı karnım..Daha da bol nemlendiriyorum ve su içme miktarını attırdım 😑
Hilal-95 Rabia4650 30 baktım ki popişim catlamıs snra yağlanmayı fazlalaştırdım çoğalma olmadı inşallah da olmaz
Hilal-95 Rabia4650 inşallah olmaz heryerine sür ama sürmediğin yerler çatlıyor cnkü kaşıntınıda alır kantoron yanı doktruma söledim ben göğüs ucum içinde sürüyorum yumuşacık smdıden🙏🏻
Emine_ozgur Rabia4650 aman dikkat et bende öyle diyordum ama oldum. Yağ sürmekten kendimi pehlivanlar gibi hissediyorum😂