Kızlarrr normal doğum düşünüyordum 38+4 de çarşamba günü kontrol e gittim suyu biraz azalmış ve plasenta çok yaşlanmış olduğu için doktorum risk almayalım dedi bende tamam dedim. Yarın hemen alalım dedi. Ameliyathaneye girdim doktor iğneyi yaptı 1 dakika içinde uyuştum (iğne hiç acıtmıyor) ve kızlar sizin korkup tansiyonunuzu oynatacak hiçbir şey olmuyor çünkü narkoz insana kafada yapıyor:D. Ameliyata 10 da girip 11 de çıktım ameliyattan. Uyuşukluğum saat 2 3 gibi gitmeye başladı sonra saat 4 te su içirdiler ardından çorba sonra yürüttüler çok zorlanmadım yürürken ama tabi kesik yer ağrıyordu. İlk gece 12 den sonra aşırı ağrım oldu epiduralin iğnesini ordan çıkarmıyorlar belde kalıyor hem ameliyat yerim hem belim aşırı kötüydü hemşire hemen ağrı kesici yaptı epiduralden ve anında ağrıyı kesti. İlerleyen saatlerde kendime gelince çıkardılar epidural iğnesini sonraki zamanlarda da biraz iyiydim ama beni en çok zorlayan şey epidural iğnesinin belime yaptığı ağrıydı kesik yerinden daha çok ağrıyordu ne oturabildim ne yatabildim hastanede kaldığım sürece uyuyamadım 10 dakika bile uyuyamadım. Şuan 3. Günüm daha iyiyim tam kalçamın üstü kuyruk sokumum pozisyonun kötüyse ağrıyor ama iyiyim diyebilirim çok şükür allahıma. Kızlar o kadar güzel bişeymiş ki bebeğinin yanında olması rabbime binlerce kez şükürler olsun allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın. Az önce uyudu mis kokulu kızım buda benim hikayem. Sorularınız olursa cevaplarım:)