Selda22 Belirlenmedi yapmadim hic canim sogan kurunun prolaktin degerini yukselttigini duydum vazgectim sonra
Belirlenmedi Selda22 hayır cnm yani etrafımda baya kişi yaptı oyle şikayet olmadı aksine yaptıkları ay hamile kaldılar İbrahim Saraçoğlu soğan kürü YouTube kanalından bakabilirsiniz
portakalcicegii Belirlenmedi ilk gebeliğimi 268le öğrenmiştim adetim 3 gün geçmişti. Düşük bulmasan garip geldi bana
Belirlenmedi portakalcicegii benimde çok aşırı moralimi bozmuştu başka kişiye randevu alacağım inşallah bir daha ki sefer şuan kaç haftalıksınız mesela
portakalcicegii Belirlenmedi benim bahsettiğim ilk gebeliğimdi 6 haftalık düşük yaptım. Suanda hamilemiyim bilmiyorum test sonuçlarını bekliyorum
portakalcicegii Belirlenmedi içini karartma yinede. Rabbim herşeyin iyiisin bilir. Burda birçok insan değeri çok düşükken gebeliklerini öğreniyor ve sağlıklı ilerliyor 🙏 dilerim seninde öyle olur
muge1661 esmanurky canım devam ediyor mu ? Benim durdu ama peçeteyi ittirdikçe içeri doğru bulaşıyor hafif hafif.. yani bu belirsizlikte beni mahvediyor, olcaksamda olayım artık ya uf😔
esmanurky muge1661 canım İnstagram kullanıyor musun ? Beni ekle de ordan konuşalım esmanurertrk hesabım