gizemm08 marbling10 başı yerleşmiş tam olarak biraz da ilerlemiş dedi vajina ya baskı yapar dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı tam anlamadım bende
marbling10 gizemm08 açılmanız ya da rahim ağzı kısalığınız ypksa bir sıkıntı olmuyor. Ben 28. Haftadayım, 24 te kanala girmiş dedi doktor
gizemm08 iremcannn1907 inşallah benimkide bekler o pozisyonda çünkü biraz ilerlemiş dedi anlamadım yani
iremcannn1907 gizemm08 inşallah vaktinde sağlıkla gelsin güzel bebiş 🙏 suyum baya fazla benimde aslına bakarsan erken doğum riskim var ama pozisyondan kaynaklı değil dedi doktorum.
sivlimglsh gizemm08 karın çevresi baş çevresi vs ölçüyorlar boy ve kilodan farklı acaba o ölçümlerde mi bi gelişme geriliği gördü dr keşke sorsaydın benim ölçümlerim de kilosu boyuna iyi demişti çok şükür tam haftasında dedi hatta
gizemm08 sivlimglsh evet karın ölçümüne dedi geride diye boyu ve baş çevresi gayet iyi dedi rabbim hepsine sağlık versin inşallah
Aylin2011 gizemm08 benim ikiz gebelik normal duruyorlardı daha pozisyona geçmemişler ikisinin de 1350 kiloları haftaya 32 haftalık olacak kontrolüm var bakalım ne kadar oldular ne durumdalar göreceğim
2inciannelik gizemm08 doğum pozisyonu demek baş aşağı demek yani normal bir durum . Adı doğum pozisyonu. Bebek doğacak anlamında değil
Elif2912 gizemm08 21 haftamda dogum pozisyonu aldi ucuncu bebegim 27 haftalik 1 kilo olmustur sanirim
Busramnida gizemm08 Normal doğum yolunda ilerliyorsunuz ne güzel 🤗 doğumun 38 i geçmez bence yakındır
msahin gizemm08 30+1 bugün doktora gittiğimde baş aşağı durduğunu söyledi. 42cm 1850gr inşallah erken doğum olmaz 😒