Nilufar_1996 Amineninannesiii gastritim vardı benim artı reflü. Ayva çok sert geliyor hazmedemiyorum o meyveyi 😔
Mevaninannesiii Crnnn7 ayva yiyip alt kısmını yanağıma bastım kızım şuan gamzeli 🤗 inanmadığım halde denedim oldu 😄
hasret_altinsoy Mevaninannesiii nasıl alt kısmını bastırdın tam anlatın da kızlar bizde deneyelim 🤩 birde hamilrliğimizin ilk aylarında mı yapmamız gerekir ki hergün 🤔🥰
fenperest Nilufar_1996 gecen gun bir manav soyle tavsiye etti. Tahta kasikla ayvayi dövun, kesmeden once. Boylelikle ayva sulanir. Esim suan o sekilde dogruyo, cokta lezzetli oluyor. Benimde reflum var hamilelikte arttirdi ama bu sekilde hic dokunmadi
Leylakkk 7 aylik gebeyim hic ayva yemedim, babamız, babaannemiz, halalarimiz gamzeli bakalim gamzeli olucakmı 🤭
Bademcim Ben bunu ilk hamileliğimde duymuştum bir de canım çok istemişti yedim bol bol tuz döküp döküp yedim gamzesi hafif var ama ona baglı mı bilemem benimde gamzem gülünce cıkıyor bana benzemiştir ama ben de babası da esmer kızım kumral ve ailede kumral kimse yok ayvaya mı baglı bilemem tabi ama peygamber efendimiz ilk 3 ay yiyin demiş
Sermec27 Crnnn7 hamileyken ayva yedim cok ama cok minik bir gamzesi var oğlumun mercimek kadar ama cok az belli oluyor 😁 ayrıca oğlum cok güzel maaşallah oğlum olduğu için demiyorum dışarda gören herkes diyor valla 🥰
Crnnn7 İnanamıyorum hepsini deneyeceğimm 😍😍 ayrıca gerçektennn ekşi her meyve tuzla mükemmel oluyor ayvayı deneyeceğim bundan önce ekşi elmayı tuzlayıp çok yedim mükemmel oluyor 😅😅 Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi elimize almamızı nasip etsin inşallahhhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Zehra3443 Arkadaslar gamze bir kas eksikliğidir doğuştan olan bişey ve bu doktorların cevrenin yapmasıyla olabilecek bişey degil genetikte varsa olma ihtimali var 😂🌝
Nymphadoraa Crnnn7 ben hamileyken yediğim zaman yanaklarıma falan dokunmuştum. Bebeğimin yanaklarında gamzeleri var. Çenesinde de ufak ufak var. Hurafe tabi orası ayrı 😅 eşimin ve kayınvalidemin de gamzeleri var
Zehra3443 Crnnn7 ben gamzeliyim cukur gibi hemde inşAllah bebeme de geçsin isterim tabiki tatlı duruyo Saglıklı olsunlarda mevlam hayırlı ömür versin onlara inşAllah🥰😍
Denal fenperest kaşıkla yeniyor bir de limon sıkın ….bende eşimden öğrendim ayva normalde yeme sekili doğru olan buymus
Denal Kamusbuglem valla bende merak ettim tam.olarak net anlatın bizde uygulayalım….benim bildigimde doğum yapınca ilk öpücüğü babası tarafından olursa gamzesi olurmuş…ben gamzeliyim normalde eşime oğlumu öpmesi için çok söyledim aama o kiyamamis hafif bir öpücük kondurmus gamzesi hafif var oğlumun😂😂😱