Merve_KOPUK Kubraalisoy 12.haftada tahminde bulunulabiliyo evet ama net olarak 16.haftayi bekletiyolar genelde bide bebek kendini gösterirse tabi mesela ben 20.haftada kızım olacağını öğrendim biraz nazli cıktı bizimki 🤗😂 Rabbim gönlüne göre versin canim hayırlı olsun simdiden😊
YeniAnne000 Kubraalisoy Bana foktor 15. Haftada dedi cinsiyet için benim de 11+4 keşke 12 de belli olsa çok heyecanlıyım 🥰
ikincifindik Kubraalisoy 12 de öğrenebileceğini sanmıyorum. Ancak tahmin edebilir. Bende 8+4 üm. Herkes kızın olucak diyo. Ben Allah’a bıraktım. Herhangi bir tahminim yok. Birde belim ağrıyor bu hamileliğimde o yüzden de kız olabilir dediler
AselinAnnesi22 ikincifindik aynen banada herkes kız diyor ama hayırlısı artık tahminde bulunur dediğiniz gibi
ikincifindik Kubraalisoy tahminde bulunuyorlar bence anlaşılmaz öyle hemen 😀 canım herşeyden çekiyo ama genelde çiğköfte efendime söylim acı biber turşusu vs çekiyor ama bazen de tatlı çekiyor çok değişik
Busragumussoy 11+4te tahminde bulunurmusunuz bakıp dediğimde erkek gibi görünüyor ama çok erken cinsiyet için demisti bakalim 1 ay sonra ne diyecekler :)
AselinAnnesi22 Gnscgla o kadar farkli diyen var ki ekşi yiyorum mesela koz diyen var erkek diyen var yüzümde sivilce çıktı koz diyorlar valla bi öğrenseydim hayırlısıyla
ikincifindik Gnscgla oğlumda hiç belim ağrımadı. Bu başka bir ağrı sanki tutulmuş gibi değişik bir ağrı çözemedim
Darkess ben 17de ogrendim doktorum 12 de hicbirsey soylemedi cinsiyetiyle alakali. en kesin 15 ten sonrasi zaten
caganin_annesi 11+3 ye gittim tahmin bile etmedi ki özel doktorum. Devlet zaten 16. Haftadan önce söylemiyor. Kendi doktorum 14 gel dedi ama dayanabilir miyim bilemem 😂
Gnscgla AselinAnnesi22 ayy evet bu arada banada erkek dendi yüzümde sivilce var yani bunlar net değil gerçekten yüzde50 işte meraktan bende baktım hep sadece belim ağrıyor bunda kızımda ağrımadı bu belli diğer belirtiler aynı gibiydi
Eylulgunes44 Kubraalisoy ben 12 haftalığım şuan doktorum tahminde bulundu net söylemedi ama herkeste değişiyor tabi