mervenurr Merhaba güzel anne 18 gün önce sezeryan Doğum yapmış biri olarak bende görüşlerimi yazmak istedim . Elhamdulillah ki çok zorlu olmayan bir hamilelik süreci getirmiştim , ve aklımda her normal Doğal Doğum vardı yavrum ne zaman gelmek isterse o vakitte kendi gelsin birlikte çabalayalım başka eller müdahale de bulunmasın istemiştim ve 32 haftadan itibaren kızım normal Doğum pozisyonunu almıştı herşey yolundaydı doktorumla da en başından beri normal Doğum diye karar vermiştik ve 38 olduk ilk çatı muayenemiz kapıda elimle beklerken eşime ya düşünsene 3 cm açılmam varmış ama kızım illa ben çabalamak istemiyorum beni siz alın diyormuş babası gibi rahatına düşkünmüş dedim güldük 🤣 İçeri girdim o muhteşem çatı muayenesi doktorum bana baktı ve 3 cm açılman var fakat vajinada perde var dedi o an benim basımdan asagıya bir şey oldu sanki doktorum bu tisk olabilir ama istersen Doğum başlamış zaten normal olarak başlayalım aksi halde sezeryana geçeriz dedi ama perde kalındı yani bebek gelişi güzel yurtabilir ve dikiş makata kadar gidebilirdi ben iki acıyı aynı anda yasamak istemedim ve doktoruma çok çok güveniyordum ve ben kan problemim olduğundan çok fazla kan kaybetmemen gerektiğinden dolayı sezeryana alındım acil ve İnan ki ben spinal oldum nasıl hemen o bebek çıktı koynuma koyuldu anlamadım , ben daha başlamışmamıştır diye düşündüm baktım prenses koynumda missss ah o an yine burnum sızladı ❤️❤️❤️ Ve hemen 4 saat falan ayağa kaldırıldım elhamdulillah büyük bir agrı vs olmadı kalkışan o kalkış ve benim canım çok tatlıdır ben böyle okduysan herkes kolaylıkla atlatabili o yüzden korkma Doğunun sekli önemli değil o mis kokulu evladın gelişi sağlığı önemli İnan acı galan hissetmiyorsun anne olunca ❤️❤️❤️🙏🏻 Sağlıkla evladını al kucağına uzun uzun yazdım hakkını helal et inşallah içini rahatlatır 🙏🏻