Denizyildizii Gulonuz arasında ki fark derken? Yani normal sancı olmazsa suni veriliyor gün dolmuşsa normal sanci gelmemişse
Gzmkrt Gulonuz canım suni sancı ile doğurdum ben normal sancı nedir tatmadım maalesef ama ölmedik elhamdulillah oğlum şimdi 3 yaşında kardeş bekliyor 🙂 burda suni sancı felaket kötü vs diyenler mutlaka çıkacaktır sen kendi doğumuna odaklan her doğum çok farklıdır sağ Salim sağlıkla alırız kucağımıza inşallah 🌸
Aylin2011 Gulonuz iki tane normal doğumum var ikisinde de suni sancı verdiler bende açıklık oluyor sancı olmuyor o yüzden doğumu hızlandırmak ve açıklık olsun diye yapıyorlar
Zhra4242 Gulonuz Bence kişinin kendisi ile alakalı öyle geliyor gitmiyor sanki diyenlere bakma 2 çocuğumda aldım aynı normal sancı da nasıl gidip geliyorsa bundada öyle benim belki bundada verecekler
Shnern Tugbaysma yok benim hiç sancım acilmam olmadı suni ile başladık doğuma 3 gün suni aldım şer ile 2 gün aldım 4cm e kadar sancım hiç olmadı sonra direk suni iğne vurdular başladı bir anda 5 dk bir grldi 40 sn durdu gitti 5 saaat bunu çektim sonra şükür doğum oldu
2e1m Suni sancı çok keskin tarifi yok üç gün verdiler ilk doğumda bana beline giriyor nefesin kesiliyor inşşallah herkes kendi sancısıyla doğurur
nartanemm Suni sancı denilen şey aslında doğumu başlatmak için verilen bir hormon doğum başlamadığı zaman bu hormon vücuda veriliyorki vucud doğuma başlasın yani o çektiğiniz.normal doğumda nasılsa aynısı bende suni sancıyla doğum yaptım bu arada
Gulonuz Teşekkür ederim herkese , şuan 38 haft. Eğer gelmezde dr. Suni sancı verelim derse kabul etmeli miyim beklemeli miyim onu hesaplıyorum kendimce 😞🤭😁
Dbe24 Gulonuz ben 40+2 haftalıkken doktor kontrolüne gittim doktor 41 haftaya kadar gelmezse suniyle başlatıcaz dedi bir gün sonra kendi sancımla doğum yaptım eğer devlete gidiyorsanız 41 haftaya kadar bekleyin bence ki devlet hastanesi 41 e kadar bekletiyor birde 4 cm açıklık olmadan suni vermiyorlar diye biliyorum yanlış biliyoda olabilirim
bibik Gulonuz normal sancılarım vardı kısmen dayanılır gibiydi ama suni verildikten sonra kesinlikle normal doğum yapamam dedim açıklığımı da arttırmadı hiç çektiğim sancıyla kalıp dayanamadım sonunda sezaryen oldum maalesef 🥺 normal sancının suniye göre daha dayanılır olduğunu düşünüyorum
Gulonuz Dbe24 özele gidiyorum ama 41. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bende . Nişan su henüz gelmedi belki bi gece bana da süpriz olur ümidiyle ystıyorum her gün 😌
FatmaNur_ Dbe24 kuzum bnm suyum geldi onun için geldik devlete 39+2 olarak açıklık 1 cm sancı düzensiz. Hala bekliyorum sabaha karşı Suni veririz dedi bekliyorum
Dbe24 Gulonuz benimde nişanım suyum gelmedi suyumu doğum sırasında patlattılar inşallah kendi sancınızla olur doğumunuz 🥰
Dbe24 nurn hastanelere göre değişiyormu ki acaba benim gittiğimde doktorum biz 41 e kadar bekliyoruz bir sıkıntı yoksa dedi 🤔
nurn Gulonuz acikcasi oyle bi istekte bulunmadim suyu azaldıği icin ertesi gün hemen yatis verilip suni sanci baslatildi