Serii Kızlar internette indirim takip ediyorum ateşölçerleri ama hangisini alacağımı bilemedim. Kulaktan rahatsız eder mi bebekleri diye kafam karışık bide yarım derece fazla ölçüyor diyorlar. Temassız da hangisi iyi bilmiyorum braun pahalı alırım sorun değil ama bozuk felan çıkarsa verdiğim paraya değsin istiyorum. Öner’iniz varsa yardım lütfen 🤗😘😘😘
Elaali Serii bence eczaneden alın garantili ve sağlam olunduğundan emin olmuş olursunuz.. ben kulaktan ölçeni aldım memnunum
Serii ozlemkrts valla arkadaşım ondan aldı yanlış çıkıyo diyo bende anlamadım bilen biri yazsa da bilgilensek 😂
Gulyllu İkisini de aldım kullandım nedense ikisine de güvenendesin doktor da zaten onların hiç biri yüzde yüz doğru göstermez dedi sonuç normal eski usül termometre aldım mutluyuz ☺️
Pinkmom aren6161 Peki cıvanın ne kadar zararlı olduğunu bilmiyomusunuz? Doktorların önerisi ve kendi kullandıkları kulaktan ölçer oluyor genelde.En iyi sonuç kulaktan alınırmış. Serii Ben temassız almıştım ama pişmanım kulaktan ölçer alıcam.
Esratrkgl Serii medisana marka temassız aldım ürün güzel ama sürekli pili içinde durursa yanlış ölçüm olabileceğini soylediler yani ölçüm sonunda pilini çıkarmak gerekirmis bide pilini taktiktan sonra 15 dakika oda sicakliginda durmasi gerektiğini hemen anında ölcerseniz yine yanlış ölçüm olabilir dediler..
aren6161 Serii ben koltuk alti normal civali dusunuyorum 2yildir medikal sektorunde calisiyorum herturlu ates olcer sattimm omron nimo medisana beurer vs vs her marka hemen hemen braun yeni mesgur oldu sayilir vs ama en iyi koltuk alti evde yeterli ilk basta ates varsa zaten dogru doktora anlamak icinde koltuk alti is goruyor ben ole yapacagim alindan alabilirsinz kulakici zor olur ilk basta zaten bu saydigim markalar fena deil ama ben sunu gordum kesinlikle alindan olanlarda mesafe farkettikce farkli olcum yapiyor bu 1 ve fiyatlar ucuk illa alacaksan internetten al tabiki indirim oluo uygun oluyor internette eczanede orda burda ayni urune cok para verme bosuna kulak ici de iyi ama dedigim gibi net olctugunu dusunmuyirum asla koltuk alri hatc
Estur Bende bugün aradım tarafım araştırdım bir Türk’üm karar veremedim. Kulaktan ölçümler çok pahalı onları alamam ama temassızda hangi marka olsa hem uygun hemde iyi bilemedim
aren6161 Pinkmom en iyi garanti sonucu koltuk alti dereceleri veriyor atesi net olcemezsen nekdr zarari olabilir cocuga siz bliyormysunz ? kulak ici ates olcerler dusuk gosterebiliyor kulak pis olursa zati tam goremezse vs vs herkesn kendi tercihi cok saglikli koltukalti dereceler vr ben bu sektordeim kendim icin dogru olani blyrm arkdsa cvp yazdim zaten fikrimi beyan ettim!
Sakvsr Serii yeni çıkan kulaktanlarıda temassızlarıda benim tanıdığım doktorlar ve medikal arkadaşlarım önermezler o yüzden eski usül kol altından ölçülenlerden almak en mantıklısı