Merhaba kızlar, hiç bir belirtim yok daha doğurmam 37. Haftamdayım derken bir gece de olanlar oldu. O gün göğüslerimlerin altı çok ağrıyordu. Fakat bebek ayağını dayıyor dedi doktor ben de pek aldırış etmedim. Akşam yemeğini annemlerle yedik biraz uzanmak istedim. Uzanırken idrar kaçırıyormuşum gibi hissettim. Hemen ayağa kalktım elimle kontrol ettiğimde elime kan geldi. Karşı kanepedeki babam şok bacaklarımdan aşağı kanlar akmaya başladı. Parkenin üstüne bardaktan boşalır gibi akıyor. Annem geldi hemen hayatında öyle bir şey görmemiş kadın da panikledi. Hemen ambulans çağırıldı. Alel acele üstümü değiştirip hasta bezi bağladım. Önce ilçe sağlık ocağına gittik orda kalp atışını duyana kadar ne yapacağımı şaşırdım. Kalp atışını duyanca ve hareket hissedince biraz sakinleştim. Hemen ildeki hastaneye kendi doktoruma sevk ettiler. Hastaneye varana kadar ambulanstaki ebeden sürekli kalp atışını kontrol etmesini istedim. Hastaneye vardık doktorum gelmişti önce ebe baktı ya plesanta previa ya dekolman filan diyor telefonda. Şok oldum çünkü daha önce hiç öyle bir şey söylenmemişti. Ebe hadi kızım bebeğini kurtaralım hızlı filan deyince ben iyice panikledim. Ameliyathaneye alındım karnımı bacaklarımı boyadıklarını hatırlıyorum gerisi yok. Uyandığımda asansördeydim. Bebeğimin durumunu soracağım ama sesim çıkmıyor. Bir iki denemeden sonra bebeğim nasıl diyebildim. Hemşireler çok iyi odanda seni bekliyor dedi. Odaya girdim annem yengem babannem herkes beni bekliyordu eşim şehir dışındaydı onunda babalık iznini alıp gelmek üzere olduğunu söylediler. Çok şükür bebeğim gayet iyi durumdaydı. Bu arada plesentadan kaynaklı bir şey değilmiş. Rahim ağzındaki kılcal damarlar patlamış. Geldi geçti şu an evdeyim. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Cidden her doğum kendine özel. İnsanın düşündüğünden çok farklı şeyler olabiliyor. 3 günlük anneden hepinize selamlar ☺️