Serekal Mart da doğum yapacak anneler nasılsıniz problemler varmi hamilelikte ben iyim elhamdülillah:)
Ssevilayy Serekal iyiyiz gibi 😍😍 detaylı ultrason tarihini bekliyoruz sabırsızlıkla. Sizinki kız mı erkek mi?
Meleklerim34 Serekal iyiyiz elhamdulillah 😍 3 hafta sonra detaylı ultrasona çağırdı doktor heyecanla bekliyorum 😁 cinsiyeti öğrendiniz mi benim bugün kız dediler değişir mi acaba merak ediyorum
Serekal _Hayalim- stresten uzak durun Aşı oldum eşim benden fazla stres oldu odak noktanizi degistirin
Pisili Benim cok agrili geciyor insallah daha iyi oluruz. 21. Haftada benim detayli ultrason sizin ne zaman?
_Hayalim- Pisili evet en başından beri ağrılarım var çok zor geçiyor ilaç sadece krem onu kullanıyorum
Pisili _Hayalim- benimde daha hamile oldugumj ogrenmeden baslamisti adet olacakmisim gibi agrilarim 18 haftadayim hala agrisiz birgunum olmadi. Progestan oksapar kullaniyorum bende vitamin var bide
_Hayalim- Serekal stres bende fazlasıyla var yani evde sabahtan akşama kadar tek başımayım sıkıntıdan stres yapıyorum 😔
_Hayalim- Fulyaaa1 özellikle bel ver sırt ağrım fazla ve s hamile kaldığımdan beri sadece sağ kasığimda ağrı var artı halsizlik yorgunluk
oyku2021 Merhaba ben de 20.haftadayim. 22 de detaylı ultrason yaptıracağım . Cinsiyetini 13 .haftada öğrendik 😊
1oguzannesi Pisili ağrısız bir günüm geçmiyor benimde herhangi riskim yok neden oluyor bilmiyorum sizin doktor herhangi yorum yaptı mı bu ağrılar hakkında