naz_serkan 22+3 haftalık hamileyim cuma günü 4lu taramaya girdim ve bebekte bobrek genislemesi olduğunu ve çok önemli bişe olmadığını söyledi. Bu durumu yaşayan varmı acaba daha sonradan duzeliyormu?
Bebeksum naz_serkan benimkinde de var detaylıda öğrenmiştik 37+5im çişini yapınca düzelir dedi doktorumuz doğduktan sonra böbrek ultrasonu çekilip bakılacak çok sık oluyormuş ama genelde kendiliğinden geçiyormui
sunashn50 naz_serkan detaylı ultrasonda benim bebeğim de de çıktı bana da aynı şekilde önemsiz bişey olduğunu 1 yaşına kadar takip ediliceğini söyledi
Feriyecrin_annesi naz_serkan canım 21+4 de bizde de vardı doktorum genelde 32. Haftaya kadar düzeliyor dedi. 26. Haftamda düzeldi. Doktorum kalıcı bir rahatsızlık olmadığını geçici bir rahatsızlık olduğunu söyledi.Korkma ciddi bir durum değil. Bende o zaman çok araştırmıştım.
benikibebekannesiyim naz_serkan korkma banada aynısı denildi doğduktan sonra tekrar bakıldı ve genişlemenin azaldığını söylediler bişey olmuyor merak etme
didosu Bebeksum doğum yaptınız mı böbreği geçti mi bebişinizin bizde de genişleme var süreci merak ediyorum. Sizin kaç mm olmuştu en son ve şuan nasıl lütfen bizi de bilgilendirin 🥰