Papatyamevsimi-89 Adetken sancim nasılsa öyle alt kısımda sanci var tuvalete gidip bakıyorum bsy yok belim de agriyor ama 30 haftalik ,yalancı sanci bu mudur?
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 nysde çıktı bnm yalancı sancım ama ben hiç bişey hissetmedim🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Doktorum belın ağrır dedi kasık ağrın olur dedi 20 dk 2 kere olursa gel hemen dedi fitil felan verdi bana ama ben hissetmedimi söyledim
Fatosef Papatyamevsimi-89 adet ağrısı gibi bi ağrı olur evet kasiktan girer. Bi de bebek içerde toplanır ordan anlayabilirsin.
Jelibonlubonibon Papatyamevsimi-89 şuan 34. Haftadayim ve yalancı sancıları iki haftadır çekiyodum. Bugün gerçek sancı geldi ve yalancının iki katı olmakla beraber düzenli aralıklarla ve özellikle sırttan doğru geliyor. Korkutmak istemem amaaaa tüm bedenin bu gerçek sancı diye bağırıyor zaten anlıyorsun yalan mı gerçek mi diye
Papatyamevsimi-89 Hilal-95 benim surekli değil ya arada oluyor daha dün doktordaydim hiç nst ye falan almadi 32.hafta görüşelim dedi durumu iyi dedi 29+6 1832 gram çıktı kilosu da iyi artık yalancı sancılar başlar dedi herhalde o sanci bu sanci oluyor
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 duş alıp uzan iyi geliyor evet banada dedi ozamanlr da ben 35 oldum bende o haftalarda bide bebek kafası aşağıya doğru dönüyor oda ağrı yapıyor
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 aman bırak eşini hiç bakma bebenden önemli değil sonucda üzme kendını kastığın içindir snradan daha cok üzülürsün boşver bebeğine odaklan kuzum yat soluna dinlen ılık duş al güzel magnezyum kullanıyomusun
yazelinannesi Papatyamevsimi-89 aynıyız canım bizde bugün 30 haftayız ama adet sancısı gibi sancım oluyor bazen korkuyorum ama yalancı sancı diorlar doğuma hazırlık gibi birşeymiş
Bademcim Papatyamevsimi-89 benim 32 de başladı o ağrılarım ve su an bile ağrıyor gün içinde 3 4 kere çekiyorum bu agrıyı cok uzun sürmüyor dün doktora söyledim yalancı ağrılar onlar doğuma hazırlanıyorsundur dedi cunku nstye girdim gayet güzel cıktı sonuçlar
benikibebekannesiyim Papatyamevsimi-89 doğumun yaklaştığı belirtisi canım bende çok yaşadım doğum olacağı zaman karnın iyice aşağı iner yürüyemezsin bile
Tazeanne0134 Papatyamevsimi-89 valla canım başta biraz öyle ama uzaktan yakından alakası yok hatta lan dedim sancı çekerken bu doğum sancısı bide yalancı sancıya kim adet sancısına benziyor dediyse allah iyiliğini versin çünkü alakasi yok ha gerçek sancidan çok çok daha hafifi ama yalancı sancı başta da dediğim gibi başlarken adet sancısı gibi başlıyor