prensannesii_ 20 haftalik hamileyim kızlar bazı günler çok hissediyrm hareketlerini bazı günler hisstmiyrm normal mi
Clementinee prensannesii_ normal canım 2 gündür hissetmiyorum nerdeyse bugün hissettim tekrar 21 hafta olduk
Arensmom_ prensannesii_ çok normal :))) hafta ilerledikçe enerjilerini topluyorlar sanırım. Benimkide öyleydi :)
Kumsallina95 prensannesii_ bu haftalarda uyuyolarmis bizimkide 20. Haftaya girdi rüyalar goruyorlarmis bu haftalarda bazen var bazen yok değişik ,🤣
prensannesii_ Bugun hissetmedim sanki ya ondan korktum sende de öyle oluyor dimi ay valla içimi rahatlattın Allah razı olsun canm
prensannesii_ İlk hamileligim ya ondan çok endişeleniyorum canim Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:))
AlpAslanbabysmom Bende hissetmiyorum 2 gündür doğru düzgün 21. Haftadayim insan tribe giriyo hareketlerinden şikayet edeceğim döneme gelsem keşke bir an önce 🙈😂
Esma40 prensannesii_ bende 2gun hissetmedim pek hatta hic hissetmedim desem yeridir, ama bugn tekrar hissetmeye basladim
Selin12- prensannesii_ sizin ilk hamileliginiz sanırım benim 3.ilk ikisinide 24 haftaya kadar düzenli hissetmemiştim şimdi 22 haftalık hamileyim ve 15 haftalıktan beri düzenli hissediyorum