Prensesannesiyimm Merhaba kızlar 37 haftalık olmama rağmen kızım hala dönmedi ve şu an 3 kilo 49cm. Doktor 39a kadar bekleyelim 39dan sonra dönme ihtimali olmuyor dedi 😔 Aranızda son hafta dönen ya da bu haftalarda bebeği dönen var mı acaba beklemeli miyim 40ı geçse de döner mi??
Sevgiyuvasi Prensesannesiyimm canım bende bugün kontrole gittim 37+1 haftaligim ve benim de dönmedi hala 2 tur da kordon var boynunda bende bekliyorum 3kilo 400 gram bebek doktor zor döner dedi haftaya bir daha gitcem
Pelvan Bende ne zmana kadr bekliyorlar onu merak ediyordum bekleyeyim surada bazilarina 36dan sonra gün veriyor galiba dönmezse 🤔 32 haftaaligiz bizde donmedi daha
Prensesannesiyimm Sevgiyuvasi İnşallah dönerler ya normal doğumu çok istiyorum da bakalım hanımefendinin keyfine kaldık 🤷🏻♀️
Prensesannesiyimm Okyanus Canım peki dönmesi için bir şey falan yaptın mı genelde secde pozisyonu diyorlar ama ben zaten namaz kılarken o pozisyonda oluyorum ama hala dönmedi umudum iyice tükenmeye başladı 😔
Aselinannsi Bizim de 38+5 oldu hala dönmedi😖😖pazartesi 39 olacağız doktor dönmez salı alalım dedi ama ben son ana kadar beklemek istiyorum. Umudum kalmadı ama dua ediyorum inşallah döner
Prensesannesiyimm Aselinannsi İnşallah dönerler böyle de çok zor oluyor kafası ve dizi hareket etmekte nefes almakta zorluyor hepsinden önemlisi normal istiyorken umudum kalmadı gibi bir şey 🤦🏻♀️
Okyanus Prensesannesiyimm yok canım hiçbirşey yapmadım yani üstüne fazla düşmüyorum sende korkma son ana kadar allahın işi hiç belli olmaz içini ferah tut hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun🙏
Aselinannsi Prensesannesiyimm bende normal doğumu çok istiyorum en başından beri sezeryan hic düşünmedim ama kısmet olmayacak gibi hakkımızda hayırlısı olsun aynen ayaklariyla5 kasiklarima baskı yapıyor canımı acıtıyor
Prensesannesiyimm 58Vildan Sürekli dua ediyorum canım da işte insan merak ediyor döner mi artık diye 😔
Prensesannesiyimm Aselinannsi Haklısın canım hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun sağlıcakla gelsinler de sadece böyle sürekli meraklı beklemek yoruyor insanı 🤷🏻♀️
Prensesannesiyimm Emelunlu Benimkide öyle canım yan yatıyor keyfi yerinde hanımefendinin bakalım dönecek mi bu keyiften 😂
Prensesannesiyimm Okyanus Amin canım haklısın hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun böyle düşünmekte yoruyor insanı 🤷🏻♀️