eso14 Kızlar başlıkta da olduğu gibi arada çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Ve ev işiyle uğraştığım zaman kalçadan bele vuran sancılarım oluyor ama kanamam lekelenmem yok. Sizce normal mi kontrolüm salı günü.. ve korkuyorum 🥺🥺
xeylull eso14 aynı şekilde benim de öyle canım dün akşam resmen yerimden kalkamadım sağ tarafımda belimden kalcama kalcam dan belime vuran agrılarım oluyor
Pinarr35 eso14 evet cok normal.aynilarini yasiyorm 11+4 üm bende kanaman gelmedigi surece korkma agrin oldumu birsey yapma uzat ayaklarini yat dinlen
eso14 xeylull tek bende oluyor diye çok korkuyordum 🥺🥺🥺 yatakta dönerken bile sancı vuruyor… neden acaba biliyor musun canımm
xeylull eso14 sürekli ayakta oldugumuzdan olabilir canım salı günü kontrolüm var benim de doktoruma söyleyeceğim bakalım korkma Allahın izniyle birşey olmaz 🌸
begonvilko Ben de 11 haftalığım canım. Bel ağrım yok ama bazı günler kasiklarim çok ağrıyor. Kendimi yoracak hiçbir şey yapmıyorum üstelik. Sanırım normal 🤷🏼♀️
eso14 begonvilko inşallah normaldir canım 3 hafta önce doktoruma sorduğumda normaldir rahmin büyüyor dedi. Ve kanaman olmadığı sürece sorun yok demişti ama sanki git gide artmaya başladı ürktüm
begonvilko eso14 ben de sordum aynı şekilde ve doktorum aynısını söyledi. Rahim genişliyormuş. Genişleye genişleye bitmedi dedim ben de 😂