Civcivinannesiii 2 aylik Karnim kasinmaya basladi boyle tatli tatli kasiniyo ama benm bildigim catlayacagi zaman kasinmaz mi bu karin.. simdiden yag vs. Surmeye baslasam mi bilemedim kizlar sizler ne dusunuyosunuz 💜💜
Acemi_anne61 Civcivinannesiii kaşınırken avcumun içiyle hafif ovalıyordum ben bide tavsiyem temiz içerikli zeytinyağlı artık hangisine güveniyorsanız bir krem kullanın hemen ferahlıyor geçiyor
Serpil-Harun21 Civcivinannesiii geç bile kalmışsın hamileliğini öğrenir öğrenmez bol bol kullanman gerek kaşınıyor kaşınıyor bir anda çatlak oluyo anlamıyorum ne ara oldu bile ve bitek karnına değil bacaklarına basen tarafına kalça ve göğsüne de kullan ve lütfen üşenme sonra Çatlamaya başlayınca pişman oluynuyo benim de ilk hamileliğim iki aylıkken kalınmaya başladı ki ben kremde kullandım ama geç Kaldığım için çatladı daha doğuma var neler olcak bilmiom
Mom027262 Civcivinannesiii Maşallah 🤩 O zaman karnınızı tırnakla kaşımayın avuç içinizle ovarak kaşıyın.Mazallah tırnakla kaşıyınca gerginlikten çatlatmayı hızlandırabiliyormuş diye duymuştum.(Çocuk gelişimi okuyan bir arkaşdaşım söylemişti)
Civcivinannesiii Mom027262 ayy cidden mi yaa dikkat ediyim canm saolasin 🥰 ayy bide oyle guzel kasiniyoki 🤣🤣
Civcivinannesiii Acemi_anne61 dikkate alicam avuc icini canm saol.💜 Peki kullanip onerdigin bi krem yag varmi
Acemi_anne61 Civcivinannesiii wefood hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben eğer kokusundan rahatsız olmazsan tavsiye edebilirim 😍🌸 soğuk sıkım organik marka farketmez
Civcivinannesiii Serpil-Harun21 ayyy demee yaaa 🤦♀️hemen bakiyorum ozaman kremlere yaglara saolasin canm insallah ben catlamam yaa annemde falanda yok ama bakalim bende ne olacak🤐
Serpil-Harun21 Civcivinannesiii benim annem süt gibidir şahsen o çoçuk yapmış 6kız kardeşiz hepimizde çatlak oluştu annemde ne çatlak ne fazla kilo hiçbişey yok ona güvenme bence aşkım 😍 kaşınmaya başladığında herkes çatlıycak ondan diyodu inanmıyodum 😀😀😀
anneyimmm_ İki aylıkken göğsüm çatlamıştı benim evde çatlak için bişey yoksa hemen zeytinyağı falan da sürebilirsin şakın kaşıma
Civcivinannesiii anneyimmm_ sakaaa😳😳 sikım zeytinyagi siparisi verdim gelsin hemen basliycam canim Sen ne kullaniyosun
anneyimmm_ Civcivinannesiii kokusunu beğenmediğim bi çatlak yağım vardı onu yazmıcam iki aylıkken göğsüm çatladı o yağ bitince de zeytinyağı na geçtim az ılıyınca eski çatlaklarda da etkiliymiş diye okudum az ılıtıp tüm vücut yağlanıyorum 😂 popo kısmına falan da sür ama
Civcivinannesiii Serpil-Harun21 amaaniin anne inancida suya düstu desene ahahahah🤣🤣🤣🤣verdim siparisi basliycam insallah 🤭😍