Bahar-hivda2020 Nasılsınız güzel anneler bu benim ikinci gebeliğim ve çok kilo takıntısı yaptım ilkinde 22 kg aldım bunda 10 kg geçmemeye şart koştum kendime 21+3 günlüğüm 1.5 kg aldım sizce nasıl
Merveikratanem Bahar-hivda2020 ilk gebeliğiimde -10 kilo verdim geri 10 kilo aldım doğuma öyle girdim bunda 5 kilo verdim 3 kilo aldım 21+1 haftalık ikizlere hamileyim
Yamacin-Annesi Bahar-hivda2020 2 gebeliğim ilkinde kalbi durmuştu şuan çok şükür 24 haftaya doğru gidiyoruz sadece 3 kilo aldik çünkü iştahım çok açık normalde cok fazla yemek yiyen biriyim 🤭😅 ama zayıftım tabi o zamanlar şuan 52 oldum😅
Bahar-hivda2020 Yamacin-Annesi iştahın açık olmasına rağmen 3 bu haftada güzel ben diyetisyenle ilerliyorum
Bahar-hivda2020 deutschetraum evet ama bir senede 80 kg dan 63 oldum 58 le hamile kalmıştı. 80 le dogurdum emzirirken hep açtım yedim bende zorla verdim kg 63 olunca hamile kaldım şuan 21+3 haftalıgım 64.5 kg dayım
Bahar-hivda2020 Gkces09 çok iyi ama o verme tarafını biliyorum o kısım çok kötü alah yardımcımız olsun
Yamacin-Annesi Bahar-hivda2020 ay ben öyle hiç diyestisyen filan uğraşamam çünkü ac kalmaya gelemiyorum normaldede böyleyim şuan hamilelikten hiç doyduğumu hissetmiyorum 😅
Merveikratanem Bahar-hivda2020 aynen canım ikiz ağır geçiyor diyorlar ben rahatım çift yumurta ikizlerine hamileyim ikiside erkek kızımda daha zordum
Yamacin-Annesi Bahar-hivda2020 bünyem kilo almaya alışık degil maalesef ki ondan almıyorum doktorum öyle dedi
Bahar-hivda2020 cyln_hnm çok almışsın önemli değilse ye gitsin ama önem veriyorsan bu günden sonra dikkat etmeni tavsiye ederim