Fatos_teke46 Anneler acil bakarmisiniz sezeryan olalı 1 ay oldum 3 gündür çok ağrım var sanki ilk günki gibi ameliyat olmusum yine bu ağrı sadece sol tarafımda var acaba ictenmi ağrıyor anlamiyorm sezeryan olanlar yasadinizmi acaba ?
Gonul_enes Fatos_teke46 bende 43 gun oldum ama oyle agrim yok,zaten benim butun acilarimda yeni gecti icimin acisi filan
Esma40 Fatos_teke46 eger usuttuyseniz agir kakdirdiysaniz agriniz olabilir ama yinede icim rahat etsin derseniz bi doktora gidin
Haticecakirr Fatos_teke46 benim de 23 gün oldu ve üzerine uzun süre yattığımda ve ayağıma çorap giymeyip üşüttüğüm gün ağrıyor 🤣inşallah normal bir durumdur
Dygrd Fatos_teke46 büyük ihtimal neşter yeri yani ilk kesim yapılan yer fazla ağır iş yaptıysan gerilmiştir orası
Gonul_enes Fatos_teke46 yun korse 2 defa taktim, yun takmamdaki sebebp te eklem yerlerim tutuluyodu ondan sicak kalsimda yumusasin diye, lakin 2 defa taktim ikisindede dikis yerimden 2 farkli noktadan deri altimdan bisey akti 1 er damla kadar, sonrada takmadim
Dygrd Fatos_teke46 oturmaklada ağrır dinlenip uzanmam lazım ben sezeryan sonrası 15 gün minik havlu koydum dikiş yerime terleyip tahriş yapıp ağrı yapıp iltihaplanmasın diye hafif bir soğuk alsan ağrı yapar dikiş yerin corap giy belini sıcak tut sürekli ağrı olur yoksa 🙏
Fatos_teke46 Dygrd sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum iltihap olmuştu sanırım şişkinlik vardı bir ara anlamadm daha sonra hareket etmemde kolaylık oldu iyilesti sandim bu sefer bu agri oluştu
Bngayl Fatos_teke46 Ameliyat yerleri tam anlamıyla kuruyana dek enfeksiyona açık yerler, isterseniz bir doktorunuza görünün. Çok geçmiş olsun.
Dygrd Fatos_teke46 dediğim gibi çok hareketten olmuştur oturmak değil yatmak iyi gelir ağrıya keşke öyle bir şişkinlik olduğunda doktora gitseydin antibiotik yazardı
Bngayl Fatos_teke46 Ağrınız biraz olsun dinip hareket kabiliyetiniz arttıysa enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum. Her halükarda olağan şeyler tamamen geöer inşallah en kısa zamanda 🙏
Gonul_enes Fatos_teke46 odem olmustu zaten kesigin hmen ustunde zamanla gecer demisti doktorum sanirim ordan oturu sizma yapti, devami gelmedi ama belki de korseyi cikartigimdan gelmedi bilmiuorim ki