M-huzeyfe Kızlar merak ediyorum. Gebeliğin başlarında kız bebek veya erkek bebek anneleri ne gibi sorunları yaşadı. Ne aşerdi halszlk. Sürekli uyku hali vb 5 haftalık hamlieym cnsytmizi merk ediorz 😂__
Zeynepp97 M-huzeyfe Benimde hiç ne mide bulantısı ne başka bir şey hiç hamile değilmişim gibi 18+2 olduk cinsiyeti de yeni öhrendik erkek olacak 😂
373437 M-huzeyfe ilk 3 ay aşıro mide bulantısı illallah ettim öyle yani 🙁🙁halsizlik tabiki iştah ya azalıyordu yada normal di ve aşıro tatlı düşkünü ben tam tersi tatlıyı gözüm görmedi.ve sürekli ekşi canm istedi yarın 28e giriyoruz hala ekşisi yiyiroum .sonuç oğluşum olacak 😊😊
Fadikb M-huzeyfe kesinlikle bünye meselesi cinsiyetle alakası yok.hiç bir belirtim yoktu ne mide bulantısı ne kusma ne aşerme yaşadım.şu an son haftalarımda hareketlerim kısıtlanmasa ağrılarım olmasa hala kendimi hamile gibi hissetmiyordum 😂 34+4 olduk bile 🥰
ggkca M-huzeyfe aslında belirtilerin cinsiyet ile alakası yok, her hamilelikte değişiyor. Ben hiç kusma mide bulantısı yaşamadım kızım olacak.
M-huzeyfe 373437 bende tam tersi kızımda öyleydim bunda çok değişik hissediorm. Çok daralıorm ev üstüme üstüme gelio
Buket_dadas M-huzeyfe ballah bende ful ekşi cekti canım özelikede 🍋limonu felan ve erkek bebegim olucak hep kız dediler ama ekşi yedim tuzlu tatlı karısıkdı vallah
pelince34 M-huzeyfe hiç belirtim yok 15. Haftaya giriyoruz yarın. Erkek bekliyoruz. Ne aş eme, ne bulantı, ne kusma, ne uykusuzluk nede başka bi belirti. Tesadüfen öğrenmesem bilmicektim hamile olduğumu.
_ipekkkkk M-huzeyfe 2.3 gün miğde bulantısı oldu geçti iştahım keyfim hâlsizliğim uykum normaldi aşermemde olmadı 🤷♀️😊 hamile gibi değildim sanki doktora gidince ultrason da görünce hamile olduğumu anlıyordum Şuan 24+0 haftalık 👣Erkek 💙
Ada_kacira M-huzeyfe kızımda hiç bir şeyim yoktu sadece boyna sabah akşam yatardım aşermedim de ama şuanki gebeliğim bulantı kusma tansiyon herşeyden her kokudan tiksinme uyuyamama zorlamasam kendimi hayatta yatamam bel ağrısı ve sürekli halsizim bu gebeliğimde genelde ekşi mayhoş acı yağlı hamur işi turşu gibi şeyler aşerdim 🤷🏻♀️
M-huzeyfe @Aag06 benim de 5 haftalık kusmuorum ama midem bulanıo gibi bide çok sıkıntıya giriorum dışeı çıkmak istiorm gezmek daralıorm evde
Aag06 M-huzeyfe o valla bu pandemiden sonra herkeste olmaya basladi yaa artk insanlar evden sogudu valla ben simdi evde bunaliyorum disariya ciksam bebe durnuyor deli ediyor cikdiriyorim evdede disarda da bunalmis durumdayim hamilelikte bol bol gez toz avm falan sonra avm zehir oluyor 😂
Aycaaa571 M-huzeyfe sürekli tuzlu şeyler aşerdim ki tatlıyı çok seven bir insanım birde erkek bebekler genelde alt karında olurmuş ben hiç yukarıda hissetmedim ve cinsiyetini hemen gösterdi
M-huzeyfe Aycaaa571 benim daha 5 haftalık ama. Aşğda gbi hissediorm sanki ama emn değlm tabi daha çk kçk
Aycaaa571 M-huzeyfe daha cinsiyeti için çok erken benim bildiğim kız bebekler genelde yukarıda erkekler aşağıda oluyormuş
Busra_2734_ M-huzeyfe ay ben yazın ortasında mandalina asermistim sürekli uyuyordum ve mide bulantısı çekiyordum nazlı kızım gelecek inşaallah 🤲🥰
T_ak Bizde 20 haftaligiz ama net değil oglumla ayni belirtileri tek farkı sinirliydim ilk aylar şimdi oda kalmadı kıza benzetti doktor bakalım detaylida ogrenicez🤗