Kbrikra Merhaba arkadaşlar yarın kızım için alışverişe çıkacağız Ankarada nerden alışveriş yaptınız toptancilardan yapmayı düşünüyorum ama kararsızım
Mrvbdk Kbrikra canım kıyafet olrak blmyrm ama beşik bebel arabası puset gibi şeylere suluhana gideblrsn
Gdes Kbrikra ulus saman pazarına gidebilirsin orda fiyatlar daha uygun toptan alınca pazarlık da yapabilirsin tam neresinde bilmiyorum ama baya bi bebek mağazası var sanırım toptancı olarak yani
bebisimbenmmm Kbrikra biz izmirde oule bir toptancıya girdik adamlar tek tek satmıyoruz dediler toplu verebiliyoruz dediler onun için kaldi tek tek baska yerlerden aldik yani🙄
Mavi1 Kbrikra saman pazarı var canım, ben ordan toptan almayı düşünüyorum hesaplıyada geliyor. görümcelerim hep oradan aldılar eşyalarını kıyafetlerini
Kbrikra selen8sefam Canım bebek için gerekli a dan z ye ne eksik varsa herşeyi alacağım hastaneye giderken görüyorum kocaman 2 3 katlı mağazalar var toptancilarin olduğu yerlerde
selen8sefam Kbrikra valla ben baby mall falan biliyorum büyük olarak İstanbul yolu üzerinde herşey var içinde beşik oda yatak araba kıyafet bi kaç daha vardı da isimleri gelmedi aklıma bı türlü
deletedmom734 Kbrikra canım çıkrıkçıların kale tarafı paralelinde mağazalar var oraları gez gücün varsa diğer arkadaşların dediği gibi ulus civarında var ne varsa ama ben e bebekten toplicam sanırım alacaklarımı yarında nasipse sitelere oda bakmaya gideceğiz