mercanmeb Doğum sancılarım başlamadan önce şu olmuştu sonra sancılarım başladı diyeceğiniz bişey yaşadınız mı kızlar? Bir yakınım anlık kalça bel diz krampları yaşamış ertesi gün suyu gelmiş mesela. Sizde buna benzer var mı hatırladığınız
Annesininbitanesi1 mercanmeb bende çok merak ediyorum burda bekliyim ilk gebeliğim nasıl oluyor anlamadım sancıyı
Tgbpoyraz mercanmeb gecesi ishal olmuştum ve oturamıyorum oturmama izin vermiyodu karnım ağrıyodu ben anlamadım sancı olduğunu sabahına suyum geldi sancılarım suyum geldikten sonra sıklaşıp çoğaldı
haziranin25i mercanmeb 40+1 gecesinde doğum yapmış biri olarak öncesinde herhangi bir sancı su gelmesi yaşamadım. Sadece 38 haftalıkken mercimek boyutu kadar kanamam oldu doktora gittiğimde açılmam başladığını bebeğin kafası kanala girdiğini bu yüzden kanama olabileceğini söylemişti
fatmanur53_ Tgbpoyraz Ya bende 40+1 oldum bugün geçmeyen bel ağrısı ara sıra adet olucakmış gibi sancım oluyo hafif hafif sürekli süren ama öyle sancı geldi gitti olmuyo. Bu zamana kadar tık yoktu bugün de böyle karnım da sürekli çok sert ne zaman başlıcak doğumum merak ediyorum
Tgbpoyraz mercanmeb bakalım şimdi ikinciye hamileyim benzer şeyler mi yaşıycam yoksa değişikmi olucak meraktayım ben de🥲
mercanmeb Tgbpoyraz benim de günde 1 2 kere bebek göbeğin üstünde toplanıyor orası öyle bir sertleşiyor ki nefes alamıyorum canım acıyor bu doğum belirtisi olabilir mi
Alperenin_Annesi Tgbpoyraz hepsi farklı oluyor o yüzden ayırt edemiyoruz sabit kişiden kişiye değişmeyen bişey değil keşke öyle olsa 😂 sabahtan beri kasilmalarim var sertleşiyor ağrı yapıyor.. çok hareketli genel olarak. Endişeliyim bende
Tgbpoyraz mercanmeb yanlış yönlendirmiyim canım ama ben öyle bi durum yaşamadım hamilelik boyunca yaşadım ama doğum belirtisi olarak yaşamadım yani
Tgbpoyraz Alperenin_Annesi inşallah ikinciler üçüncüler daha kolay doğuyodur kendimi böyle avutuyorum 😁
Ceylin680 mercanmeb Benim ilk doğumda suyum geldi 1saat sonra falan bebek iyice aşağı inince bir ögürdüm sonra çok şiddetli bir iki kramp oldu ve doğum gerçekleşti .herzaman sıralama ve belirtiler aynı olmaz bir arkadaşımda 2günsanci çekti ama suyu gelmedi