ruveyda98 meltemonen valla kızımda normal çanta tercih ettim ama rezil oldum nasipse ocakta doğumum var ve valize koyucam rahat rahat
_ipekkkkk meltemonen Büyük valizim var ona koymayı düşünüyorum anca sığar Şubat bebeği olucak inşaâllah havalar soğuk battaniyeleri bezleri ıvır zıvır kendime hırka falan anca yeter 😂😂
meltemonen ruveyda98 benim doğum da ocakta.. Şimdi herkes büyük valize koyuyor bende öyle tercih edicem 🙂 eşime de çok büyük geldi sanırım tatile mi gidiyoruz da buna hazırlican diyor
meltemonen _ipekkkkk ahaha benimki de ocakta nasipse ve bende büyük valiz düşündüm.. Eşim de bu valizle gidilmez tatile mi gidiyoz diyo 😂😂😂 oysaki şimdi herkes koca valizle gidiyor anca sığar
meltemonen b_e_b_e o valizin Biraz büyüğünü tercih ettim ama eşime çok büyük geldi heralde tatile mi gidiyoz da buna hazırlican dedi 😂😂
ruveyda98 meltemonen ama gerçekten üzerinden çıkanlar vs sanki koyduğunu bir daha aynı şekilde koyamıyorsun 😂
edasahbazsahin Valiz hazırladım ben çok daha rahat oldu 🤰🏻❤️ Parça parça olacağına tek valiz olması daha mantıklı 😊
b_e_b_e meltemonen bu kabin boy bide körüklü (yani yukarı dogru büyüyüp küçülüyor) bence çok yeterli. Fotografta belli oluyor ben büuüttüm içindekiler kırışmasın diye☺️
_ipekkkkk meltemonen Aynen öyle valla sıcağına bile şüpheliyim battaniye zaten koca yer kaplıyor 20 adet bez abowww 😂😂😂 valla anca yeter bize kız Kaç haftalık senin?
meltemonen b_e_b_e gayet yeterli canım seninki 🙂 benimki de onun bi tık büyüğü.. Anca sığarız napak 🤭🤷
Handan_65 Kizlar küçük valiz olmaz mi kararsız kaldım ben şubatta dogum yaoacam bide anne bebek çantası yetmezmi?