Meraba kizlar neredeyse 2 haftadır kafamı kurcalayan soru acaba devlette doğumumu yapsammi ?
Ben çok korkuyorum bu üçüncü gebeliğim ilk gebeliğim doktor ihmali yüzünden normal doğumu yapamadım zorladilar oda bebeğim kafasi rahimde sıkışıp oksijensiz kalıp acil sezeryana aldılar bebegim 1 gün yaşadı ve vefat etti özet olarak geçiyorum size aslında çok zorluklar yaşadım ama anlatıp sizleri de üzmek istemiyorum o doğumum da devletteydi ve korkularım o yüzden çok ikinciyide özelde yaptım şimdi ise yine hamileyim eşim bişey demiyor Allah var ama ben kara kara düşünüyorum çünkü doğum fiyatları uçmuş nasıl yapicaz diye gidiyim devlette doguruyum zaten sezeryan bişey olmaz diyorum ama yok nedersem diyim teselli edemiyorum kendimi herkes doğuruyor ve memnun kalıyor bende yapabilirim diyorum ama nedense bana gelen doktorlar hep mi azarlar kötü davranir doktordan yana hiç yüzüm gülmez o yüzden kontrollerime özele gidiyorum ama doğum nasıl olucak bilmiyorum eşim inşallah bı şekilde öderiz takma diyor ama onu da düşünüyorum zaten aldığı maaş kadar doğum off off düşün düşün kafayı yicem