omerim32 Selam kızlar 21. Haftadayım oglumun harekerlerı hep karnımın altında sanki. Bazı vıdeolarda gobek delıgınde ya da üstünde görüyorum tabı onlar kac haftalık bılmıyorum. Bu durum normal mı hafta gectıkce mı yukarı cıkacak sizde durumlar nasıl?
Kksll omerim32 normal canım ben 30 haftaligim hala öyle bebek ters dönünce anca o zaman yukarılarda hissedebiliriz
Clementinee omerim32 ben bu gece 21 hafta olcam canım göbek deliğimin oralarda hissediyorum hep ama bugün kasığımda hissettim ilk defa
Merve_boylu omerim32 benim de öyleydi çok rahatsız oluyordum ne zaman yukarı çıkacak diye gün saydım resmen o derece. Zamanla yukarı çıkıyor şuan 26 haftalık olduk çok rahatım sizde rahat olun 🥰
Handan_65 omerim32 Bende tam 21 haftaligim benim de hareketlerini son 3gundur farkına vardım gobekndeligimim altında hissediyorum bazen böyle dokunuyor geri kaciyor 😀cadaloz kizim
Mimik O beyfendinin keyfine kalmis…ben de 23. Haftamdayim ama gecen haftalarda da gobegimin hemen altinda hissediyordum kizimi… Ama cogu zaman idrar keseme tekmeler ve yumruklar atiyor 😆
omerim32 Mimik vay sıpaa demek öyle doğunca ben onu mıncıklamaz mıyım şimdi😁😁 bunun bi anlamı var mı acaba aşağıda olmuş yukarda olmuş
Esraaer Bende 22 haftalığım ve göbek deliğimin altında ve ya o hizalarda hissettim kafası sağda ayakları sol tarafa gelecek şekilde uzanmış yavrucak yan yatıyordu 😂
Esraaer omerim32 canım solunda hissediyorsan ayakları o tarafta olabilir daha dün detaylı ultrasona girdim bende yani öyleydi ayaklarını genelde çarpıyor veya tekmeliyor ya o taraftan olunca öyle oluyor yani baş aşağı yatmıyor yan yatıyordu
Handan_65 omerim32 Buhaftakarda dışarıdan görünecek kadar hisseder miyiz ki bence 6. 7 .ay gibi disaridan belli olur diye düşünmüştüm
Bssrrr Normal canım benim oglusumda hep karnımın altında bazen yukarıda hissediyorum sadece ama genelde aşağı da duruyo 🥰22 haftalığız bizde