SekerAnne Kızlar 18+2 olduk ama son bir haftadır bel ve sırt ağrılarım zorluyor aynı sıkıntı sizde de var mı? Bi de cilt bakımı için temizleme jeli önerisi istiyorum 😊🌼
KadersizMelek SekerAnne 30’lu haftalara hiç gelmeyin o zmn ☺️İnanın karnımın içi ağrıyor sırtım belim kopuyor,kaburgalarıma batıyor. Bacak kalça krampları öldürüyor,uyku filan kalmadı vallahi çok zorlanıyorum ağrılardan🤰🏻
Mehmetinannesii SekerAnne @Busemommy Bende 18+2yim sirt agrim benimde cok oluyorda sizinde vajinada karinda ve kasiklarda igne batmasi gbi batmalar yasiyormusunuz
iremcannn1907 SekerAnne 29 haftanın içindeyim o bel ağrısı hep oluyor ya 🙈 yüz temizleme jeli için de bir öneri vereyim ❤️☺️ https://ty.gl/z2895k4yy6
Busemommy Bende 18+3üm bel ve sırt ağrısı bendede oluyor. Cilt temizleyici normal sabun kullanıyorum cilt temizleyiciler sivilce yapıyor nedense 😇
SekerAnne Busemommy sağlıkla kavuşun kuzuya, demek ki karın büyüyor birden beden değişiyor 😂 hangi sabunu kullanıyorsunuz?
Busemommy SekerAnne Amin canım inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini ☺️🤲🏻 Normal hacışakir sabun 🤣 gerçekten sivilce yapmadan güzelce temizliyor tek sıkıntı çok kurutuyor onun içinde procsin boom butter cilt kremini kullanıyorum pamuk gibi yapıyor cildimi ☺️
SekerAnne KadersizMelek hamilelikte en çok zorlandığım haftalar biliyorum 🥶🥺😌 son bir ay geçmemişti ilk gebeliğimde ama bunda çok erken başladı bel ağrım ya yaşlanmışım 😝
Busemommy Mehmetinannesii kasıklarımda çok batma oluyor canım hatta bunun için 2 gün önce özellikle doktora gittim rahmin büyüdüğü için normal olduğunu söyledi ☺️
Mehmetinannesii Busemommy bende oyle okudum ama insan gene tedirgin oluyor benimde cok oluyor cok ayakta kaldigim zamanlarda daha sık yasiyorum icimi rahatlattiniz tesekkur ediyorum 🥰gecer insallah zamanla
Busemommy Mehmetinannesii geçer merak etme canım ben mesela ayaklarımın altına yastık koyup uzanıyorum daha çabuk geçiyor ☺️
SekerAnne iremcannn1907 ya bunu alacaktım gerçek değil yorumları kafamı karıştırdı, çenem çok kötü oldu sivilcelendi
iremcannn1907 SekerAnne ben link olsun diye attım canım bende burdan almadım. EcZaneden aldım en garantisi o☺️ Markayı kesinlikle öneririm ama 🙏