Busramnida Eminemirza Yani bütçene uygun bakabilirsin aslında avent lansinoh ya da daha uygun dersen baby plus elektrikli
Hafissee Eminemirza elektrikli cok vakumlu cektiği için sıkıntı biraz ama baby plus manuel aldım cok güzel ve uygun iş görür
ikinciyegebe25 Eminemirza elektrikli alma daha çok yara oluyor meme ucunda mochi manuel al zaten memeye takmak yeterli elini bile kıpırdatmıyorsun priz aramana da gerek kalmıyor
Eslemkusun_annesi Busramnida elektrikliler de bunu tercih edebilirsin tabi ama göğüs ucu yarası yapıyor bilginiz olsun bu makinalar günlük kullanım için Manuel mochi aldım ben de göğüs yaralarından çok çektim çünkü
Busramnida Eslemkusun_annesi Bu aklımdaydı hep memnun kalan da varmış kalmayanda siz kullandınız mı memnun musunuz peki mochiden
Hafissee Eminemirza mastit oldugum zaman almıştım ben işimi gördü bilemem ama başkasında iş görmez belki
Eminemirza Hafissee ikinci gebelik oglumda kulandim iyi geldi ama oglum emedi gogus ucum dumduz birazcik cikti onla ama arkadasimda ödunc aldim bunda almak istiyorum
ikinciyegebe25 Eminemirza evet iğnesiz şırınga alabilirsin eczaneden bana ebe vermişti deriyi çekince geliyor
zeynepin_annesiiii Eminemirza evet kullanıyorum gayet güzel başlarda biraz hassasiyet oldu ama alıştım şimdi aynı zamanda emziriyorum da