ozgei Esraaer ben yaklaşık 3 ay önce ayrıldım sorun yaşamadım, ama amirimin haberi yoktu iznin devam ettiğinden personel şubenin haberi olduğu halde 😂 Benden öğrendi 😂
Esraaer ozgei canım bizde başhemşire imzasından geçiyor haberi olmama gibi bi durum söz konusu bile değil
cilos1987 Ben kamuda memurum.pazartesi günü 24 haftalik olduğuma dair raporumu kurumuna verdim ve idari izne ayrıldım.
Esraaer Elif_zumra canım işte genelge var ama kurum kendi insiyatifmizde derse ona itiraz edilecek bi madde yok ki bilmiyorum hayırlısı artık
ozgei Esraaer bizde de amir imzalıyor, haberi yok derken izin kalkmış zannediyordu, onu demek istedim
Esraaer gulsonmez27 30 ekimde 24 haftalık oluyorum canım bende yoğun bakımda çalışıyorum şu an o yüzden bi günün bile hesabını yapıyorum veremeyiz derlerse yıkılıcam yani o derece
Esraaer Snmkck İnşallah bende çıkabilirim belki il ve hastane bazlı değişiyordur diye yazayım dedim sizin hangi il ve mesleğiniz ne
marbling10 Esraaer verildiyse zaten izin veriyorlar demektir. Tedirgin olmanıza gerek yok bu durumda. Size de verecekler demek ki.
Gunaydis Esraaer ben üniversite hastanesinde hemşireyim ve 24.haftada çok rahat bi şekilde idari izne ayrıldım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bebeksum Esraaer bazı kurumlar ilgisiz oluyor ondan yoksa onların insiyatifinde olan birşey değil bakanlık verdi izni ben de hemşireyim siz 24 haftalık raporunuzu alıp dilekçe yazıp verin mecbur kabul edecekler