Deletedmom_5 Kızlar son zamanlarda bebeğine rota asısı yaptıran varmı fiyatı ne kadar bir de dedilerki ben eczaneden alıp götürcekmişim öyle oluyormus ağza damlatılan bir şeymiş. Aşı gibi değilmi bu?
Aysenuray Deletedmom_5 kızıma yaptırdım iki doz 4 sene gecti güncel fiyatı bilmiyorum ana eczaneden alıyosun agıza damlatıyo hemsire aşı değil
Dbe24 Deletedmom_5 ben 3 hafta önce yaptırdım damla gibi oluyor ağızdan veriliyor 300-350 civarı bişey fiyatı
ogrencianne35 Deletedmom_5 biz özel hastaneye götürüyoruz her ay kontrollerine 3.ay ve 5.ay rota virüs aşısı ama bizim menenjit aşısı da var aynı aylar da 917 lira ödemiştik sadece aşılara aşılar hastane de mevcut ama siz eczaneye söylüyorsunuz getirecekler
Deletedmom_5 ogrencianne35 Saglik ocaginda yaptirmak istiyorum o yüzden galiba ben alıp götürcekmişim
Tugbamete Deletedmom_5 Rotarix 350 - 380 arası fiyatı damla şeklinde siz alıp sağlık ocağına götürüyorsunuz onlar ağzına damlatıyor tek bir damlası bile çok önemli çıkarmaması gerekiyor bebişin 2-4 yada 3-5 aylarında 2 doz şeklinde oluyor 2.dozda 1.cinin aynısı yine aynı damlayı alıyorsunuz