Bedihauslu Geçen gün burada 7 tane hurmayi suya koyup ayetel kursi okunacak diye birsey okumuştum bilen varsa yazabilir mi 39 haftalık hamileyim denemek istiyorum
Ebrusnhzl Bedihauslu bende o postu arıyorum ama bulamadım yaa bizde 39haftalık olduk ama tık yok artık doğurmak istiyorum🙈
Seymaayyy Bedihauslu hurmayı bilmiyorum ama Meryem ana otunu biliyorum birde doğumun kolay olması icin hergün hz fatıma validemize fatiha okumak denenmiş birşey zaten okumakla çok şeyin faydasını görürsünüz:) kuranı Kerim şifadır 🥰
Leylaakcay @Bedihauslu Bi bayan normal doğum için kullanmış ama, Sezer yan, yapmış BENDE 39 haftalığım. Deneyip faydasını gören varsa denemek istiom, bende :)
Bedihauslu Leylaakcay bende o yüzden istiyorum 39 haftadayin ne açılma ne sancı var boyuna merdiven merdiven in çık yoruldum
Ebrusnhzl Bedihauslu bizim kızda nazlı zaten hiç yüzünüde göstermedi 🙈 ahududu yaprağı çayı içiyorum 2haftadır günde 7tane hurma yiyorum sürekli hareketliyim ama tık yok yani napcaz bilmiyorum beklediğimiz için mi gelmiyorlar acaba 😄
Ebrusnhzl Bedihauslu hayır değil doktorum rahmi yumuşattığını günde 3 fincan içebileceğimi söyledi bende çok araştırdım bir zararı yok erken doğum riski olanlar için zararlı diye biliyorum
Bedihauslu Seymaayyy Meryem Ana otu doğum başlayınca yapılıyor diye biliyorum açılma olsun diye bende açılma yok ki yapıyım Meryem Ana otunu