Slcnslcn Kizlar bugun ebebek e gittim. Tekstil urunlerinde acayip güzel indirimler var. 31 agustosa kadar devam edecekmiş. 129 tl olan 10 parca hastane cikis setini 39 tl ye aldim. Pijamalar zibinlar falan cok guzeldi. Eksiği olanlarin haberi olsun.
1234 Slcnslcn bu çok iyi oldu ya zıbınlarda bebek ortulerinde alt ust takımlarındada varmıydı indirim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Slcnslcn ben de sizin postunuzdan sonra siteye girip alisveris yaptim 🙈 5 li hastane cikisini 25 tl ye aldim, hem de aziz bebe urunu. Super oldu bu, tesekkurler hatirlatma icin😍
Nefesimm Slcnslcn 10 parca 59tlydi ama cok guzeldi aldim 2 tl coraplar şapkalar vardi aldim külotlu corapta aldim 5.99a agiz bezleri dusmus 6li sanirim oyuncak begendi aldi esim 35 tl ye havlu aldik 30tl battaniye 170bayildik ciktik😁
Slcnslcn 1234 zibinlarda ve alt ust takimlarda vardi cnm. Fisher price in 2li zibinj 29 dan 8e dusmus. 12e 15 e flnda pijamalr vardi
Kenanizm18 edaun dün bende acmıstım postu dün başladı :) avantajlı taraflarından biride kış bebekleri icinde bisiler var :₺
edaun aynen uygulamayı zaten takip ediyorum, hastane çıkışları çok iyi oldu. Nerdeyse 500 liralık alışverişi 260 ₺ ye tamamladık😂